Сите имам некој кој ни недостига многу многу, и посакуваме барем уште еднаш да го видиме, да го прегрнеме и да му кажеме колку многу ни недостига. Мене најмногу ми недостига татко ми кој е починат пред 11години, кога имав само 7 години, не знаете колку ми недостига да ми даде некој совет, да ме прегрне, да биде со мене кога ми е најпотребен. Исто така ми недостига и бифсиот, прва љубов ми беше, од кога раскинавме од пред три години не го видов повеќе, сакам барем уште еднаш да го видам. Ах...
леле срц многу ми е жал за татко ти јас живеам во странство и мајка ми и татко ми многу ми недостигаат,не ги имам видено 1ипол год сакам да ги гушнам да им кажам колку ги сакам исто така ми недостига еден братучед со почина,како брат ми беше,колку сакам да му кажам како силно ми недостига некогаш нештата во животот не се како ние што сакаме има и лоши и добри моменти
Барби , многу ми е жал за татко ти . Не знам како е да живееш без него , ама знам мене како ми е што го глеам по 2 недели на секои 5 месеци . И не знам што би праела да му се случи на него нешто. Почина пред неколку месеци дедо ми , сега жалам што не одев почесто , да си правиме муабет за неговите животинки . Ми недостига и баба ми која не живее овде. Секогаш кога ми е лошо или слично , се прашувам зашто оние што ни се најпотреби не се покрај нас?
Ми недостига еден братучед кој многу ме смееше Ми недостигаат двете бабулиња Ми недостига една другарка која ми беше како сестра ..
МИ недостига татко ми , кој е одамна починат. МИ недостига да ми дојде во сон како некогаш и да ми даде некој совет, знам дека не е тоа тој си правам муабет сама со себе, но барем наредниот ден ми е подобро.
Ми недостига една другарка Ми беше најдобра другарка БУКВАЛНО и се пресели во КАНАДА Сега ќе дојде по ДВЕ ДООООЛГИ години и конечно ќе се видиме
Ми недостига времето за кое се грижев дали ке ме плукнат на жмурка а и мн ми недостига една мн добра другарка
Ми недостига вемето пред 3 години...И ми недостига баба ми, која ми беше како мајка (како мала многу сум бегала од рацете од мајка ми за да ме држи в раце баба ми )
Ми недостига тато премногу Многу ми е тешко што никогаш веќе нема да го видам, 4 години без него претешко е, како вчера да беше секогаш кога мислам на него плачам. Ех да можев да го видам од некаде, да дојде, да ме гушне и да ми викне како што само тој ми викаше и да си поразговараме, да ми даде некој совет и да ми каже колку се гордее со мене како што сеогаш ми кажуваше. Уште не можам да верувам дека го нема и дека никогаш нема да го видам, ама знам дека некаде од горе ме гледа и ме чува Жал ми е и за другите форумџики кои ги изгубиле своите татковци