Здраво девојки па и момци (ги има колку - толку) Јас не сум го испочитувала темичево "да се запознаеме" тогаш кога сум се учленила. Да ме прашаш зашто, поима неам, ваљда не сум била доволно информирана и одма сум бапнала некое мислење во некоја тема и после ме снемало По една година се враќам и мило ми е што ќе се дружиме. Ве читам. Интересни сте у секој случај Поздрав од мене
По одамна знам за Femina но дури сношти се зачленив...главена и одговорена за моето присуство е мојата пријателка,а членка SOCO . Од неуспешен брак веќе единаесет години сум во успешен брак.Вработена сум во оваа време кога можеш се да бидеш само не и вработен...инаку љубител на пишаниот збор... Упс ,да...се надевам се дружите и со постари дами.
Здраво ДАНИ! могу ми е мило што ме послуша и се зачлени ке видиш овде ке си го најдиш местото ! Овде припагаме и со мислите и со ставовите ! Оди одма ѕирни во поезија таму ке најдеш многу сродни души се надевам ке ти се допадне друштвото на феминките !
Zdravo i od mene Eve i jas sum novokomponovana frendica pa edna presentatiton da si napravam.. imam 24 god, odlicno familijarno porasnata, vospitana...opsto super mi e zivotot, si rabotam, ziveam so drugarki vo SK ljubovta mi e krs (posle dolga vrska) cela godina sum single..nisto dobro na povidok..aaali toa e, zasega rabotata me ispolnuva dovolno pa i ne se opteretuvam so taa tema tolku Bidete pozdraveni site..se nadevam na prijatni razgovori i sekoe dobro [mod-kirilica:c46jvltr][/mod-kirilica:c46jvltr]
Конечно се наканив да се зачленам после добри 6-7 месеци секојдневно следење на форумов и да станам дел од големото фемина семејство Од Скопје сум, имам 19 години. Се надевам на добра дружба
zdravo devojkii,i jas sum nova,od tetovo sum i mislam deka bi mozele da spodelime nekoe mislenje zaedno so vas pozzzz
Zdravo na site! Najprvo sakam da kazam deka sum presrekna sto pocnuvam nesto vakvo. Do sega ne sum bila clen na nitu eden forum. Do sega bev nevina )))) Ideja za zaclenuvanje dobiv odkako sosema slucajno ja otvoriv temata "Sto ako drugite doznaat koja si" Iskreno dosta nadez mi vleva ona sto ovde site se otvoreni i nema prikrivanje. Dosta mi e od "navodni prijatelki" kako sto imase kazano edna feminka na istata tema. Sakam otvoreni razgovori pa duri ako treba i da se raspravame. Cenam iskren odgovor. Tuku ne sakam da dozlam mnogu, so tekot na vremeto ke se zapoznaeme. Inaku sum od Skopje mazena vo Chicago, IL. Se nadevam deka toa nema da smeta, bidejki mnogu lugje imaat predrasudi za Amerika pocnuvajki od brat mi )) Kako i da e uste ednas ke kazam deka sum presrekna sto imam novo drustvo, otvoreno za sekakov vid razgovori. Golem pozdrav do site i imajte ubav den ))
ЗДРАВО! Не сум баш нова тука, но овој профил ми е нов Од Прилеп сум. Имам 15 години. И би сакала да имам пријателки ФЕМИНКИ. Зашто овде сите се искрени.. Тука нема FAKE FRIENDS.
Здравоо ! И јас коонечно да се зачленам да споделам со вас некоја случка и пред се се надевам на добра дружба и корисни совети ПОздрав !
Здравооо и од мене Иако не сум од сега на форумот ова ми е нов профил и се сметам како нова.Ова го гледам како шанса одпочеток да почнам (тоа и го сакав) и се разбира да се дружиме и да споделувам мислења со вас.Сакам да запознаам многу пријателки зошто сум инспирирана од искреноста,дружбата и од целокупниот женски пол...Ве поздравувам сите и ве гушкам
Здраво и од мене и јас сум меѓу ново печените феминки па и јас би сакала да си споделуваме интересни, корисни и пријателски совети колку што можеме во граница на нашите можности Како што напиша погоре mamas потполно се сложувам со нејзиното мислење во поглед на тоа "наводни пријателки" кои за жал и јас сум ги имала а верувам дека и вие сте се изгореле. Ја ценам само вистината и искреноста. Не лажам и не крадам, ниту пак сакам да ми го прават тоа. Така да mamas уживкај си и пливкај си тука сме да си помогнеме и да се ислушаме, а не да те осудуваме за твојот избор. Сепак секој си има право на свој живот и ич не му ја мисли. Поздрав
ЗДРАВО!!! Јас сум Моника од Кичево. Денес штотуку се регистрирав на форумов, па се надевам дека ќе се дружиме.
Јас сум нова.Штотуку се зачленив,и секако се надевам дека ќе се дружиме.Пишете ми во пошта,секогаш сакам нови пријателства.