Здраво и од мене, фемина ја следам долго, неколку години .. па конечно и јас решив да се зачленам и да бидам активна не само со читање како до сега туку од сега и со пишување
Феминки, ајде здраво и од мене Гледам не сум единствената што ве има следено повеќе време, и што конечно решив да ви се придружам Се надевам на добра дружба Поздравче
Добредојде, Дивајн! Иако имаме една Дивајн, препознатлива по својот ник тука. Ако си пратела ќе си го одбегнела, за да не дојде со забуни низ темиве. Мислам, да не се повторуваме.
Здраво на сите.. Долго време го следам сајтот па решив и јас да се зачленам да станам дел од него. Се надевам дека добро ке се дружиме.. Поздрав ..
Мислам дека имав пишувано овде но ме немаше многу време поради некои проблеми и сега се вратив! Е ајде здраво повторно од мене.
Здраво и од мене на форумов сум веке 2-3 месеци пред тоа само читав и морам да признаам дека стана дел од мојот ден навистина овој форум има мнг да понуди
Здраво женцки, нова сум,се зачленив денеска (18 Август). Всушност ве читам ја одамна,али денес се решив да ви се придружам. Ај хоуп то гет алонг уит ол оф ју, енд пис аут п.с. ова звучеше ко оние алхоколичарски терапии Хелоу, ајм Тралалајка енд ајм ан алхоколик
Здераво девојки! Се зачленив сега,ама форумов и сајтов го читам неколку месеци. Се надевам ке се дружиме.
здраво! Еве и јас сум прилично нова пред 1-2 месеци се зачленив.Форумот и сајтот се супер интересни! Инаку и јас ве читав пред да се зачленам...
Здраво, јас сум од постарите зачленета сум пред 1 година, а го следам форумов 2 години на сите нови членови им посакувам добро дружење на форумов и решавање на проблемите
Хелоу и од мене,одамна ве пратам па откако се изначитав добри теми морав да се регистрирам и да почнам со моето - НЕ затнување на устата.
Добродојдовте нови членови.Ви посакувам убав престој и активно дружење на фемина.Нема да зажалите што сте се зачлениле...ве очекуваат многу интересни содржини