Багуфче,мило ми е што сум втора.. Денес,планирам да си го ставам малку организмот на чистка.. Да не јадам мрсно и такви работи.. Повеќе на овошје.. Вечер се излегува! И тоа..Убав ден!
Јас сум трет балет Денес станав прилично рано и се ме боли како последица од вчерашното вежбање........денес планирам да седам на нет да шетнам и вечер да излезам......а во меѓувреме ќе видиме што ќе излезе
Денес сакам да одам на езеро...ама изгледа нема да отидам..ама ке си седам дома и ке си пијам нешто ладно
Да си почитам нешто на фемина, да доручкувам(оти сега станувам) , да прочитам некоја страница од книгата и вечер пак на пиво
Има тема за што планирате денес,а друго,мислам дека темава се однесува за тоа што веќе денес сте го направиле. Ноу хард филингс,ама темава нема поента...доволно сме полни со како се чувствувате денес,сакам да кажам,денес планирам,денот низ емоции,денот низ слики,сакам да прашам...се едно та исто,само од различни агли.
Денес станав во 6 , татко ми немаше што да прави па дојде да ми го чепка лаптопот . Легнав пак и не спиев многу
da se nadovrzam na tvoeto! denes stanav vo 9, decko mi veke bese naspien pa si barase zakacka so mene i me razbudi! ama go isprativ do vrata i pak si legnav da se dospijam!
Станав во 13 часот и се уклучив на Фемина. После тоа дојде дечко ми кај мене и го дружев. Го испратив и пак се уклучив на Фемина.
Денес сватив дека многу ќе ми недостига другарка ми кога ќе оди да учи во странство! Веќе ми недостига што ќе оди во Охрид,а не па во Франција.. Мила.... Ќе ми недостигаш повеќе од него. А знаеш колку го сакам него нели?
Денес бев на базен. Сонцето ме послуша и излезе. Преубаво си поминав без оглед на тоа дека сега сум изморена.
Отидов на работа во 11 и седнав во пекара каде се препукав. Немаше работа, па болничкиот кревет го искористив за уживанција и читкање списание Си дојдов дома во 2 и направив неколку витражи. Потоа излегов на кафица со братучетка ми. Еве ме сега на Феминчево. А, да, во меѓувреме му се јавив на бившиот (вчера ми праќаше извинувачки пораки) за уште еден разговор кој ќе реши дали ќе бидеме заедно или не. Што сакам?-НЕГО.... Хоуп дека ќе се смириме
Ени, ти ја пуштам сета моја среќа, ти посакувам од срце да се смирите и пак да ти приредува романтични работи