Со оглед на тоа што сум поретко активна,врз основа на моите претходни искуства и мислења форумџиките кои ја обележаа 2013 година се: Најдобар мод/админ: Gordana10,Ariel Најинтелигентна форумџика:Daydream(уживам да ги читам твоите мислења,се пронаоѓам во повеќето од нив.Можеби немаш толку години,колку што искуството си го направило своето) Најоргинална:Кетрин Мун(толку многу емоции и искреност постојат во твоите постови,што и онаа поезија на моменти многу им доликува) Најдуховита: Луничка Најспамер:Dream-girl(со сета почит,и самата знаеш дека некогаш целта ти е само да пишеш нешто,колку да биде пишано,без никаква цел..нема љутиш ) Најмодерна: Izabella (го сакам твојот стил девојко ) Најстабилна во ставови:hipster,anakarenina Најприземна:tessie Најискрена:мојата единствена Ариелка,која секогаш стои на кажаното Најзаљубена:тука можам и јас да се вклучам,но и Daydream,Ketrin.Moon,Snow,kravce,Ариелка... Најфорумџика во позитивен поглед за цела година:Trendafilka Најневеста:snow-queen, Најтрудница:snow-queen,macenceEna,bittersweet.. Најкомуникативна:someonespecial,mili4ka123.. Најтажна:Сара123-ја сменија Хурем во Величенствениот Ве сака,Irrepleceable
Најдобар мод/админ: RainBow Најлош мод/админ: Lilit Најинтелигентна форумџика: Trendafilka Најоргинална: Ljubam Најсериозна: Gordana10 Најтупаџика: Lilit, Nymeria, Sesilija, Abeja, Dream Girl Најкреативна: Anabel-a Најмодерна: Mishela Најстабилна во ставови: Feodora Најлажга: Ocila Најискрена: Srcekrsacka, Ilipili Најзаљубена: crazyinlove19 Најдрска: Lilit Најфина: EMoonlight Најдосадна: Srcekrsacka, SnowQeeen Најинтересен машки член: mihaljo Форумџика со најтапа смисла за хумор: Lilit во сите теми е и цело време е офтопик.. Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Lilit Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: savana
Ај и фејри покуса да не остане Најдобар мод/админ:Gordana10,Ariel,од минатите :Аnnath,Lilit Најинтелигентна форумџика:Trendafilka,lunicka,Hipster,XstrongerX,Ketrin.Moon,Umbrella22 Најоргинална:Shelea и ljubam Најдуховитаoozy,Elennaa Најсериозна:Rainbow Најмодерна:anabel-a,Rose96,marama,senza.parole Најстабилна во ставови:Trendafilka Најискрена:Ketrin.Moon Најзаљубенаnow-Queen,Ketrin.Moon,Umbrella22 Најприземена (објективена):tessie дефинитивно Најдиректнаummerlover,Lilit,ariela09 Најоптимистhelea Најфинаivinebutterfly,Dog-lover,koritsaki,rici.aaaaa,Snow-Queen,Veki4kaaa,Ketrin.Moon,bittersweet,ozbilnazena,AnaKarenina,Mishela,levely..... Најинтересен машки член:Marijan007,Yipman2 Најфорумџика во позитивен поглед за цела година:Trendafilka Најневестаnow-Queen Најтрудница:не ги делам,cите Најкомуникативнаomeonespecial,Dog-lover,Veki4kaaa,leighton23, Viktorijaaa5,LittlePinky,Dream-Girl,Kaylie,Umbrella22,AnaKarenina,baby-star....
Најдобар мод/админ: Ariel Најинтелигентна форумџика: Trendafilka, Doozy Најоргинална: Gea Најдуховита: ozbilnazena Најсериозна: Rainbow Најкреативна: Gea Најмодерна: Rose96, senza.parole Најстабилна во ставови: lunicka, Feodora, Trendafilka, Hipster Најзаљубена: Sexybaby86, Ketrin-Moon, anuskaNESTLE Најдиректна: Summerlover Најоптимист: Shelea, bittersweet Најфина: Divinebutterfly, anuskaNESTLE, Annath, ludoto19, MissRici, rici.aaaaa, lunicka, teddybear, ilipili, Doozy Најинтересен машки член: Yipman2 Најфорумџика во негативен поглед за цела година: / Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: Sexybaby86 Најневеста: Jagoda123 Најтрудница: Jagoda123, Snow-Queen Најкомуникативна: Sexybaby86, mims-89
Најлош мод/админ: Gordana10 Најинтелигентна форумџика: Trendafilka, Lilit, Doozy Hipster Најоргинална: Anabel-a Најкреативна: Gea Најзабавни- Дузи, Цигарата и Еленааа Најмодерна: Rose96, senza.parole Најстабилна во ставови: lunicka, Најзаљубена: Shelea Најоптимист: Marama Најфина: , anuskaNESTLE, Annath, Trendaflka, Hipster,Tessie,Jagoda123, lunicka,Serafima, Imelda,bozica1980 Lepaaa,Mishela, Mims-89 teddybear, ilipili, Doozy,sexybaby86, Ketrin-Moon Bitterweet AnaKarenina Ozbilnazena 2те Тинкербелици... Многу сте! Најинтересен машки член: Yipman2 и сано он за мене Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Gordana10,Затоа што е премногу пристрасна во темата каде што е модератор, и мислам дека си ја присвои ко нејзина да е . Брише што ќе и текне... А како НАЈфорумџика во позитивна смисла ќе ја турам годинава Мис Сноу Куин Порано киселини ми предизвикуваше, ама сфатив дека момето си е такво, плус убав бран ни удри на Фемина, не израдува сите, будно ја следевме нејзината трудноќа брак, а пред тоа чекање на либето и A во најпосебна категорија(Hајпријателка од форумот) ми е Jуле
Најдобар мод/админ:Gordana10,Bilkata a i RainBow Најинтелигентна форумџика: rossonerka Најоргинална: Chocolate.me Најдуховитаnow-Queen Најсериозна: Gordana10 Најкреативна: imaginaerum Најмодерна: Marossa Најсонувалка: summer-lover Најстабилна во ставови: Trendafilka Нјалажгa: ocila Најискрена: Anath Најзаљубена: Paranormal Најприземена (објективена): / Најдрска: / Најдиректна: Trendafilka (again) Најоптимист: bittersweet Најфина: Papilon.papi Најдосадна:/ Најинтересен машки член: Yipman2 , Dvolicen Форумџика со најтапа смисла за хумор: Black Најфорумџика во негативен поглед за цела година: Trudnicka Најфорумџика во позитивен поглед за цела година: bittersweet Најневеста: JAgoda123 Најтрудница: Snow-Queen Интересна за читање: Hipica,summer-lover,Dog-lover,AnaKarenina