bona напиша:Ја мразааааааааааам![]()
![]()
курва ниедна, мисли дека нема да разберам јас дека му пишувала не дечко ми
![]()
уфф само ако ја фатам некаде, нема да мислам на ништо друго, ќе ја убијам
![]()
annnni напиша:bona напиша:Ја мразааааааааааам![]()
![]()
курва ниедна, мисли дека нема да разберам јас дека му пишувала не дечко ми
![]()
уфф само ако ја фатам некаде, нема да мислам на ништо друго, ќе ја убијам
![]()
Абе бонбонче не се нервирај тој е со тебееее,а “таа“ само се пика не и и ја кревај толку цената и не и удостојувај со провокации...биди ладна и докажии и дека дечко ти е само твој!!!![]()
bona напиша:курвата си е курва (извинете за изразот), не ја интересира дали е твој или нечиј, гледа само да се задоволи себеси, уфф ги мразам таквите луѓе

Miss-Perfect напиша:Како бе може да се замарам за некој што ич к** не го боли за мене?????? Имам страшни проблеми и го МОЛЕВ да дојде и да биде со мене, да ме гушне... Да ми каже сонце претеруваш понекогаш ама јас те сакам, ќе бидам тука со тебе сега кога најмногу ти требам, ќе можам да те сакам и сега кога ти е најтешко... али не! Јас добивам навреди на моја сметка дека сум ненормална, дека само јадам го*на, несака да ме види, не сум заслужила... Зошто? Зашто го чекав 3 саати во патики облечена да ми каже кога да се чекаме а он да си спие, да ми промени план во 5 за 12... И немам право да сум гневна, нервозна... Татко ми е болен, може да го изгубам, дијагнозата му е лоша... а јас го молам дечко ми да дојде и да биде со мене и тој ме одбива... Господеееееееееее... каде си??? Зашто неможам едноставно да не се замарам како што не се замара он? Зар толку успеа да ме понижи, да ми ја одземе целата самодоверба...? Кога, како... каде погрешив? Многу сум гневна![]()
![]()

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Saisnalla и 22 гости