Нека биде оваа тема за прашување (и помагање на тие кои не знаат) каде би го купиле соодветното. Прашувајте за се што ве интересира (лични предмети, украси, техника, подароци, книги, велосипеди, пенкала, карти за концетри...) и меѓусебно ќе се трудиме да си помагаме Поттикната сум да ја отворам темата зашто гледам многу постови во различни теми кои почнуват: прашањево не е за тука, ама не знам каде би прашала каде да купам ___ . Вака послесно би дошле до одговор и би избегавале оф-топици во другите теми. п.с. Конкретно за облека имате посебна тема - Каде да си купам?... Па и на попуст плус , во ‹ Убавина и мода ‹ Мода и стил . За облека прашувајте таму, за се останато - тука
Ќе може ли некоја феминка да ми помогне... ми треба делфин, нешто како сувенир, приврзок, па нека биде и плишана играчка. Дали имате видено некаде, каде да купам?
Insatiable13, може да најдеш и во Сева, Мамут..па дури и по бижутерии може да се најде некогаш такви интересни привезоци (провери во Ботони, мислам дека сум гледала таму).
A да не знае некој каде можам да купам бои за цртање со четкичка? ( не знам дали имаат соодветно име) - нешто како темперните боички се, ама да се водотпорни. Ми требаат за цртање на плочки во купатило.
Ако мислиш на акрилни бои тие се водоотпорни мислам во скопјево мислам дека има некаде во близина на Матица во улицата што оди накај Соборен Храм (незнам како точно се вика ) за цена искрено незнам јас од странство кога одам најчесто купувам бидјеки интересно ми е по дома теглички си украсувам едно друго а можно е и по странициве за онлајн шопинг да најдеш ако си во можност да си нарачаш
Па не знам како се викаат, али ваљда тие се тие по описот Фала ти многу! Ми помогна и со самото тоа што ми кажа како се викаат, ќе можам да прашувам по потенцијални продавници, а да не се брукам и објаснувам што сакам Ќе проверам таму во близина на Матица Фала уште еднаш
Каде да си купам?... Па и на попуст плус Да не знае некој кај да најдам ѓезве за еспресо ? :/ Едит: сеа видов дека Мока-ѓезве се викало
Каде да си купам?... Па и на попуст плус Може не треба тука да прашам (се извинувам) меѓутоа ве молам ако некој знае да ми каже кај може да си купам хулахоп? Фала ви
Каде да си купам?... Па и на попуст плус Дали знаете каде можам да најдам кесички за чај,ако има кај нас воопшто ?
Каде да си купам?... Па и на попуст плус Да не знае некој каде можам да најдам термос, но како чашка што е за кафе...нешто слично на ова
Сум гледала по големиве маркети, ама не знам во кои поточно Види и во Веро и во Рамстор, мора да најдеш. А мислам дека има и во џамбо (од таму сум купувала шејќер за коктели така да би требало да има и ваков термос).
Надја јас пред некое време прашував за бои за керамика. Јас најдов во Џамбо. Е сеа не знам какви точно бараш ти и не знам дали се тие нешто поинакви за стакло, ама мој совет е да провериш таму. Би требало да има. Спојлер Леле треба да ме плаќаат овие од џамбо за рекламирањево
Каде да си купам?... Па и на попуст плус Каде да најдам убави ,миризливи свеќи?Ама стварно да мирисаат и да има избор. Нешто вака како овие од Bath and body works. Патем,имаат ли продавница во Грција?
Каде да си купам?... Па и на попуст плус Дали некаде низ Скојпе можат да се најдат калапи за лижавчиња во форма на срце? и отприлика која цена се?
Каде да си купам?... Па и на попуст плус во форма на топче мислам дека гледав во џамбо,можеби има и во форма на срце
Каде да си купам?... Па и на попуст плус во сити мол мислам на 3 кат беше горе кај што има сладки работи и балони мислам дека се 50 денари