Како едно место каде никој не ми замерува на мрсната пунџа, на трите мозолки сред чело, на прашината во дневна или на немиените чаши.
Место каде воспоставувам баланс, по големиот дотек на машки хормони во станов.
Место каде доаѓам кога сите други ме изнервирале, па тука по логика треба да се смирам. А ако не се смирам, ќе се искарам, и на крајот никој не е повреден
Место кое не го сфаќам премногу сериозно за да ми биде некаков фактор во животот, место каде туѓите лоши мислења за мојата личност баш и не ме повредуваат, бидејќи реално сите ние тука постоиме само фиктивно, постоиме само како нули и единици, од кои животот не е составен.
И единствено место каде не ме нервираат сите оние работи кои ме нервираат во вистинскиот живот, затоа што си имам скрол на маусот
Воедно, форумот ми е место каде едвај чекам да се уклучам и да прочитам нешто од оние од кои сакам да прочитам, одвреме-навреме да испратам некому ЛП кој мене лично многу ми значела, или да добијам каков било одговор или совет во експресен рок. Флексибилно место.
И место каде во ниту еден момент не сум се двоумела дали да кажам нешто или не затоа што сум се грижела дека поради тоа ќе бидам исмевана.