Со почетокот на денот,еве и една нова тема на која мислам дека тука и е местото... Често се случува нешто да сакаме да споделиме,но немаме со кого во моментот без разлика дали е убаво (дај боже само такво) или неубаво или пак не сакаме својата нервоза и нерасположение да го пренесеме на некој близок. Едно специјално,искрено прашање до вас кое бара искрен одговор - Како се чувствувате денес?! Поздрав,ви посакувам прекрасен ден и само прекрасни чувства испреплетени низ него!
fala na prasanjetom,denes moze da se kaze podobro se cuvstvuvam,za razlika od minatite denovi kade me bese opfatila nekoja depresija,eve denes sum porekna i se nadevam deka nema da podpadnam na losite cuvstva
so ogled na situacijata vo koja se naogam veke podolg period , denes se osekam dobro , a tke se osekam dobro se dodeka ne bidam so PMS , togas sum nepodnosliva :twisted:
Aх, па многу подобро од вчера, немам ни температура (37.5 ми беше вчера), ниту пак главата ме боли, како и да е.. ме нервира тоа што ми тече носот.. И психички се чувствувам ептен стабилно, се е во ред
VESELO!!!! vcera bev na Day Off pa se napolniv so pozitivna energija i sega na you tube im pustam muzice na kolegite da gi raspolozam malku
Уф, чукнато, ми тече носот, сакам да летам... Генерално, генијално зошто успеав да инспирирам некого денес. И слушам мјузикли, па чувството е надвор од сите вообичаени
Денес,добро,онака,ништо особено!После продуктивни три дена јас со лудава глава се мислам дали да се почестам со излегување вечер.Будала,а баш ми се одеше во театар,ама касно ми е веќе! Го чекам три дена да се јави,ни трага,ни глас,дополнително се нервирам,ама више од патишта и слични глупости! Ете така,просечен ден,со просечна вечер,дефинитивно ќе завршам со серија,филм,книга,списание и чај,а утре...еее утре има да збеснам за сите пари!
Изморено... а баш пред почеток на нова недела... Вчера ги наполнив батериите со shopping... а синоќа испразнив со вечер без него... Го барав со поглед насекаде и не го видов... Зошто сме толку зависни од љубовта?
Dnes se custvuvam BESNOOOO! Sabajle dobiv izvestuvanje deka n arabotnoto mesto za koe aplicirav i odev na intervju e primen nekoj drug. Znaev dek anema sansi ,se rabotese za drzavna uprava,a bez debeli vrski nema sansi. Sepak mojot bes e poradi faktot sto sum obrazovana(pravnik) so rab.iskustvo kako adv.pripravnik ,so poznavanje na jazici,kompjuteri i siroko opsto obrazovanie ,vo polna rabotna sila.......a ssedam doma bez rabota i bez denar. Zalno i ocajno! Nemam na koj i neznam na koj da mu se obratam. Nemam koj da mi pomogne voopsto. Se nadevam ne udaviv so depresija
Odlicno se sutvuvam denes. Iako sega mi e period na promenlivo raspolozenie vsusnost sekundarno menuvanje na raspolozenie :mrgreen: Dajte lek za hormonite sega diveat a bogami i jas
Веројатно е полна месечина, па се чувстувам како волчица што бара алфа мажјак Инаку, треба да се бањам и да одам на факс, а воопшто не ми се оди, прво зошто надвор е тмурно и очајно, второ зошто ќе го обработуваме Хичкок, и особено ќе се напнам :geek: а не сакам, едноставно сакам да го поминам денов во кревет со чај и книга и да ми дојде тој на гости и да водам љубов до вечер! Ама нема... :?
Океј сум иако ме боли забот Одвај чекам да дојде вечер и да излезам со другарките, ми се пие бело вино А и еден мој мувач ми кажа дека сакал со мене муабет да прави, па незнам што да мислам за тоа :? Ама се ан се добро се чуствувам
Blondy so sreca vecer..pa i decko da si fatis.... :mrgreen: Denes sum o.k Se osecam nekako celat apotecena kako balon.... Promenata na vremeto i ova tmurno vreme mi e stvarno bljaaaak