Сигурно сите ние сме имале или сеуште имаме некој неостварен сон. Професија,дечко,пријатели или нешто друго. Ајде кажете кој е вашиот?
Прво и основно, да се џитнам од 7-ми и да застанам доле на нозе. Очигледно, до сега не сум пробала. Второ, да бидам Хорацио и со поглед да ги препознам лошите дечки. Трето, да го ошамарам Гујо. Да ме фатат сите камери... И да ви дојдам оп-цуп на Фемина и да ви кажам: "Отсекогаш сакав да го направам ова, да не ми избега некое антенче од фризурата? "
неостварен сон ми е да живеам во Мајами ... просто сум заљубена во тој град..но којзнае, има време ..никогаш незнаеш каде ќе те однесе животот
Да испеем песна која ќе стане светски хит. Да снимим филм кој ќе стане евергрин. И да станем прва жена претседател на Македонија. Овие желби не значи дека ќе останат неостварени, сеуште имам надеж
искрено подобар живот, стабилна и богата Македонија и македонци, пославна и поубава од кога било вака у најопшта смисла. за себе да станам најпознат музичар во светот поточно гитарист, аххх од дете го сањам ова.
да станам судија мојата животна желба верувам дека еден ден ќе успеам макар и на 30години да ме фати да завршам и во оваа земја да има подобар стандард и подобар живот верувам дека еден ден ќе ми се отсварат овие желби а да и да си купам афтомобил од сопствени пари скромна сум а?таква сум
Да станам успешна деловна жена со успешна работа и постојан ангажман, која постојано се стреми на подобро. Да живеам во Швајцарија или Германија. Голема плата и континуирани унапредување се додека не сигнам на врвот. Да имам голема куќа, модерно уредена. И за крај да си купам еден средновековен имот во Франција. И а да, можеби далеку сум од ова и има уште фурни леб да јадам но на пат сум да го остварам, и знам дека нема да се откажам