ТЕМА: Македонските јавни фаци

Мислење 13 Јул 2010, 01:12

Сакам на оваа тема да си разменуваме мислења за сите познати личности во нашава Македонија, значи за пејачи, глумци, водители, шоумени, т.н. џет сетери :lol: , политичари, па и познати доктори, адвокати итн. Сега не ми е целта тука да оговараме, него да разменуваме мислења, на пр. Дали во МКД има вистински ѕвезди, кој прави квалитетна музика, кој се фолира само :^) итн Или на пример, кој од познативе фаци од Македонија сме имале можност приватно да ги запознаеме итн... Па се надевам дека ќе развиеме добра и интресна дискусија..Одвај чекам да почнеме, зашто имам милиони работи да споделам со вас на оваа тема...Ама без да вреѓаме никој :!: АЈДЕ!!! :)
preetygirl-J

Сино цветче

370
Мислења: 491
Зачленет: 26 Мај 2010, 20:15
Вистински богат човек е оној што има семејство, со кое ги споделува сите животни падови и успеси и е опкружен со љубов и безрезервна подршка од своите најблиски.

Мислење 13 Јул 2010, 02:06

Освен Игор Џамбазов, друг не признавам за шоумен или незнам ти каква ѕвезда во Македонија.
Offspring

Црвено цветче

78594259
Мислења: 5669
Зачленет: 14 Јун 2010, 14:20
Сакаш било каде, ама и таму нема место...

Мислење 13 Јул 2010, 02:25

Тони Михајлоски и Део............се стварно забегани ......хехех верке мориии :rofl: :rofl: :rofl:
Како што рече Дарки, и јас само Игор Џамбазов го признавам за најголем шоумен! Најмногу мрзам фолиранти...а мегу нив ги сметам оној како се викаше што шиша и пее....Жаре ли?! - е тој, и Драган Вучич......
За највпечатлив го сметам Латас....
А најкул....водителот од Зевзекманија.... :rofl:
Scarlet88

Зелено цветче

23196
Мислења: 753
Зачленет: 11 Мар 2010, 00:54
Локација: Bitola
Слика
Слика

Мислење 13 Јул 2010, 02:29

Scarlet88 напиша:Тони Михајлоски и Део............се стварно забегани ......хехех верке мориии :rofl: :rofl: :rofl:
Како што рече Дарки, и јас само Игор Џамбазов го признавам за најголем шоумен! Најмногу мрзам фолиранти...а мегу нив ги сметам оној како се викаше што шиша и пее....Жаре ли?! - е тој, и Драган Вучич......

Еј стварно не се сетив на оној од зевзекманија, а се имам до солзи смеено од човекот. Тони и Део не ми се интересни, во контекст на тоа пак ќе го спомнам Игор Џамбазов со една изјава за Тони. "За да си добар и интересен водител немораш да пцуеш, а Тони претерува со тоа". и така си е, Тони претерува со вулгарности, а Игор досега никогаш го немам чуено да пцуе или да кажува јавно вицови, а сепак сите го сакаат.
Offspring

Црвено цветче

78594259

Мислење 13 Јул 2010, 04:29

Darki напиша:
Scarlet88 напиша:Тони Михајлоски и Део............се стварно забегани ......хехех верке мориии :rofl: :rofl: :rofl:

Еј стварно не се сетив на оној од зевзекманија, а се имам до солзи смеено од човекот. Тони и Део не ми се интересни, во контекст на тоа пак ќе го спомнам Игор Џамбазов со една изјава за Тони. "За да си добар и интересен водител немораш да пцуеш, а Тони претерува со тоа". и така си е, Тони претерува со вулгарности, а Игор досега никогаш го немам чуено да пцуе или да кажува јавно вицови, а сепак сите го сакаат.

Да да во право си ;) ! ама кога ќе се прават Верки.........е тогаш ми се најзабегани, иначе речникот им е нула! :talk:
Да не заборавиме плус.........на нашите најголеми легенди од К-15............награда за животно дело треба да им се даде на нив! 8)
Scarlet88

Зелено цветче

23196
Слика
Слика

Мислење 13 Јул 2010, 04:34

Латас е најконтроверзен :D И за к-15 си во право, ама веќе ги исцрпеа сите идеи, но тоа не значи дека кога гледам некој постар скеч не ми течат солзи од смеење. :) Море видиш, имало, не бил само Игорче :D
Драган Вучич јас незнам кој му дал право и дозвола да се појави воопшто на телевизија. :puke:

:D :D :D
Offspring

Црвено цветче

78594259

Мислење 13 Јул 2010, 04:42

Darki напиша:Латас е најконтроверзен :D И за к-15 си во право, ама веќе ги исцрпеа сите идеи, но тоа не значи дека кога гледам некој постар скеч не ми течат солзи од смеење. :) Море видиш, имало, не бил само Игорче :D
Драган Вучич јас незнам кој му дал право и дозвола да се појави воопшто на телевизија. :puke:

:D :D :D

Уф леле од кај го откопа хахаха....... :puke:
Латас е значи, немам зборови хехе, само тропа глупости додека води дневник!
К15 до ден денес, не ме разочарале.......потипци од нив нема на веков, никогаш нема да заборавам на Миле Паника во градинарот цвеќето го расти (незнам како се викаше песната)....ти се чини Синан Сакич спот...хахаха, нема никогаш да заборавам....струшки ручеци на поезијата хаха...мнмнаааа цацко и тошо тегет чорапа....и мн мн мн други.....леле цела тема треба да отвориме за К-15 :rofl:
Од водителиве морам да признам дека најдобар ми е Един од А1 тв!....ако ми текне др ќе пишам!!! Поззззз Дарки :*
Scarlet88

Зелено цветче

23196
Слика
Слика

Мислење 13 Јул 2010, 05:32

Тони Михајловски ај така и така ама тој Део .....ми се плаче кога ке го видам.
Од македонските јавни фаци многу ретко некој да ми се свига за жал,еве Игор Џамбазов и к-15 што ги кажавте,Владо Јаневки го сакам како пејач и на други не ми текнува моментално.
Слаткар и компанија ми се :puke:
ForeverYoung

Сино цветче

2037
Мислења: 244
Зачленет: 03 Дек 2009, 19:00
Life Isn't About Finding Yourself...it is about creating yourself. -George Bernard Shaw

Мислење 13 Јул 2010, 05:46

ForeverYoung напиша:Тони Михајловски ај така и така ама тој Део .....ми се плаче кога ке го видам.
Од македонските јавни фаци многу ретко некој да ми се свига за жал,еве Игор Џамбазов и к-15 што ги кажавте,Владо Јаневки го сакам како пејач и на други не ми текнува моментално.

Леле тој Слаткар веза нема.............незнае да каже ни еден збор....ццц за мене одвратно суштество!!! Посебно таа песна што ја има шопинг, кога вришти некој/а .....кажи ми како ми стои ова....на живци ми оди :puke: :puke: :puke:
Scarlet88

Зелено цветче

23196
Слика
Слика

Мислење 13 Јул 2010, 05:53

Scarlet88 напиша:
ForeverYoung напиша:Тони Михајловски ај така и така ама тој Део .....ми се плаче кога ке го видам.

Леле тој Слаткар веза нема.............незнае да каже ни еден збор....ццц за мене одвратно суштество!!! Посебно таа песна што ја има шопинг, кога вришти некој/а .....кажи ми како ми стои ова....на живци ми оди :puke: :puke: :puke:

Продаден газ! Уште фановите кога ќе му ги видам јасно ми станува се! Јас да имам фанови како што има Слаткар, ќе се запрашам што не е во ред со мене...
Offspring

Црвено цветче

78594259

Врати се на Кафе-муабети

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Cataleya, girl-miri, Glossy-girl, Saisnalla и 19 гости

Site Meter