Scarlet88 напиша:Тони Михајлоски и Део............се стварно забегани ......хехех верке мориии![]()
![]()
![]()
Како што рече Дарки, и јас само Игор Џамбазов го признавам за најголем шоумен! Најмногу мрзам фолиранти...а мегу нив ги сметам оној како се викаше што шиша и пее....Жаре ли?! - е тој, и Драган Вучич......
За највпечатлив го сметам Латас....
А најкул....водителот од Зевзекманија....
Darki напиша:Scarlet88 напиша:Тони Михајлоски и Део............се стварно забегани ......хехех верке мориии![]()
![]()
![]()
Како што рече Дарки, и јас само Игор Џамбазов го признавам за најголем шоумен! Најмногу мрзам фолиранти...а мегу нив ги сметам оној како се викаше што шиша и пее....Жаре ли?! - е тој, и Драган Вучич......
За највпечатлив го сметам Латас....
А најкул....водителот од Зевзекманија....
Еј стварно не се сетив на оној од зевзекманија, а се имам до солзи смеено од човекот. Тони и Део не ми се интересни, во контекст на тоа пак ќе го спомнам Игор Џамбазов со една изјава за Тони. "За да си добар и интересен водител немораш да пцуеш, а Тони претерува со тоа". и така си е, Тони претерува со вулгарности, а Игор досега никогаш го немам чуено да пцуе или да кажува јавно вицови, а сепак сите го сакаат.

Darki напиша:Латас е најконтроверзенИ за к-15 си во право, ама веќе ги исцрпеа сите идеи, но тоа не значи дека кога гледам некој постар скеч не ми течат солзи од смеење.
Море видиш, имало, не бил само Игорче
![]()
Драган Вучич јас незнам кој му дал право и дозвола да се појави воопшто на телевизија.![]()
![]()
![]()

ForeverYoung напиша:Тони Михајловски ај така и така ама тој Део .....ми се плаче кога ке го видам.
Од македонските јавни фаци многу ретко некој да ми се свига за жал,еве Игор Џамбазов и к-15 што ги кажавте,Владо Јаневки го сакам како пејач и на други не ми текнува моментално.
Слаткар и компанија ми се

Scarlet88 напиша:ForeverYoung напиша:Тони Михајловски ај така и така ама тој Део .....ми се плаче кога ке го видам.
Од македонските јавни фаци многу ретко некој да ми се свига за жал,еве Игор Џамбазов и к-15 што ги кажавте,Владо Јаневки го сакам како пејач и на други не ми текнува моментално.
Слаткар и компанија ми се
Леле тој Слаткар веза нема.............незнае да каже ни еден збор....ццц за мене одвратно суштество!!! Посебно таа песна што ја има шопинг, кога вришти некој/а .....кажи ми како ми стои ова....на живци ми оди![]()
![]()
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Cataleya, girl-miri, Glossy-girl, Saisnalla и 19 гости