ne sum jas kriv...ona me potseti... :idea: bash vaka ja zamisluvav deka igleda... a vie...kako gi zamisluvate tie... shto gi chitate a ne gi poznavate...
И мене Гордана некако како построга така, посериозна ми делуваше. А бејбикети ми е супер цура, супер мама и најслаткоречива.
Ma koj kaza deka si losa???????? hock: Samo si seriozna licnost ,koja nabiva stravopocit! Tesko na partnerot,mu se tresat koskite ,od tebe...nema labavo
Па добро јас ја решив дилемата како изгледа Babyketi....Идеална плавуша, одличен соговорник и супер другарка. Гордана тебе те замислувам како една комшивка,твоја имењачка а покрај тоа и таа е вљубеник во уметноста...Така да многу ми личиш на неа.... Таа е плавуша...А ти? Марли! Тебе не можам визуелно да те доловам,ама со оглед на тоа што сме под истиот хороскопски знак,знам од прилика каков табиет си. И Марли кого тоа го замислуваш? И како? Па сликата не ти излегла?Или има некоја финта да не збуниш?
Не сум плавуса,значи обратно до плавуша.Можеби вака делувам строго кога оставам коментари,но незнам,добро сепак тоа е ваше мислење и го ценам.
Разиграно на почетокот,сега малку меланхолично,но секогаш уметнички расположена,веројатно си го носи во себе како дел од животната и енергија.На себе најважна,за другите ако има место.
Јас добив претстава за: Хипица..ме потсекаш на мене те замислувам како весела личност секогаш насмеана ама пошто ги знам овновите..сигурно секогаш си го застапуваш своето јас,сакаш да си единствена и посебна со свој карактер и своја мисла... свој стил на живот и секогаш со весели коментари Гордана девојка повозрасна нели од 20 нагоре? со одличен вкус за книги и слики ,уметничка душа,заљубена во уметноста како и мене со сериозни коментари ама со одбрани зборови и кажани на фин начин Babyketi како грижлива мајка, упорна и истрајна личност многу благодарна за секој совет и мислење пошто секогаш врака на коментар И романтична душа мислам :roll: Марлеј мене ми изгледа како многу фин дечко со голема смисла за хумор и многу инспирација зошто гледам еден куп теми му истекнуваат Другите уште не суспеав да ги декодирам ама сигурно ке дадам за уште некој коментар у скоро време Него некој доби претстава за мене Поздрав