Темава се отвора за кратки прашања, прашања за кои нема тема и нема потреба од тема. Сите прашања што ќе бидат поставени, а има тема за нив, ќе бидат избришани. Се надеваме дека ќе се придружувате кон горенаведеното, за да не дојде до затворање на темата
[СДК] Сакам да кажам... ^Копираш линк од сликата и таму каде што се става потпис го стваш линкот од сликата во
Каде можат да се најдат балони со Хелиум? Ќе ви бидам благодарна ако ме услужите со одговор. (Колку отмено, боже, боже )
Наспроти Кинг Бургер има една продавница за балони со хелиум, исто имаше и кај Журнал во ГТЦ ама не знам дали сеуште постои таа продавница.
Отвори ги пораките и најдолу имаш избор (маркирај или демаркирај) - кликни на "Маркирај ги сите" па малку погоре (десната табела) избери "Избриши ги маркираните".
Женски, сакам да прашам дали во Македонијава наша се продаваат чинчили? Знаете, оние мали слатки животинчиња, што се слични на верверички, или на глувчиња, мешавина некоја се ? Eве слики во спојлер. Спојлер
Маца во продавницата Амазон за домашни миленичиња во т.ц. Буњаковец порано сигурна сум дека се продаваа и чинчли и зајци, а едно време и мајмун држеа. Побарај таму и прашај ги во случај да немаат можеби ќе можат да ти порачаат од негде.
чинчилите се накај 100е Јас кај нас немам видено до сега, а да мнооогу се слетки А јас сакам да прашам на пазар која цена е спанаќот?
А зашто да не пробаш на подебела хартија да испринташ од обичен принтер? Јас сум печатела и испаѓало супер, а и можеш да најдеш дебел формат А4 скоро во секоја книжара за 10 денари.
За колку време после доставување на документи даваат уверение за државјанство?И ако вадам ново треба да им го донесам старото?
Таман темава за моево глупичко прашање,ме мачи одамна. Е,кој бил во O la la(тоа за мафинс и сл). нека ми каже,дали таа што работи таму е некојаси јавна фаца,се ми се чини на телевизија ја имам гледано,ама никако да ми текне точно,или па можда бладам ,можда ја гледам прв пат во живот па само ме потсетува на некого,ноооо..ајде бе,кој бил таму ќе му текне за која зборувам? Општо прашањево,поопшто не може да биде..
Право да ти кажам, појма немам дали некоја што работи е јавна фаца... Знам само дека последен пат кога бев таму, на излегување кваката од вратата ми остана во рака Пробав да ја наместам,ама кога видов дека вработените од внатре ме гледаат мртви ладни, им ја оставив до прозорот и си отидов
Mоже и е брзврска прашањево али ај, јас ќе прашам... Дали некој знае на која страна можам да го разгледам "Свет" или "Убавина и здравје" без да морам да се го купувам онлине и нe знам таму шо...