Ја знаете оваа заедницата „Мали херои“, за животни што е, на посвојување што ги даваат? Е има ли такви „Мали херои“ накај источна македонија, нема врска кој град. (скопје, штип, струмица...)
За Скопје има Анима Мунди иако мислам дека ги носат и во други градови ако некој сака да посвои. Побарај ги на ФБ имаат многу кучиња за посвојување.
http://mk.kolektiva.net/skopje/aqua-par ... oni-a.html Добро луѓе некој од вас дали има искуство со овие купони на попуст ?
*SPAS ZA ZIVOTNITE - zdruzenie za vdomuvanje na zivotni *ВДОМИ МИЛЕНИК *Vdomi Me Побарај ги овие на фејзбук.
Има ли некоја од вас искуство со декодирање на мобилен телефон? Да ми препорачате некоја мобилара, како се движат цените??
Како мислиш,на анима мунди нема кучиња?Јас па мислам повеќето се кучиња.Сега има далматинец што подаруваат.Провери,некогаш се наоѓаат и расни кученца.
Има кучиња Анима, веројатно кога си отворила се случило тој период да има повеќе понуди за мачиња Луѓе секојдневно објавуваат нови слики и нови животинчиња за вдомување.
Како се викаше таа играта што треба да му правиш на комшијата бељи а да не те фати,идеш од соба у соба,во вц наместо сапун му ставаш некое средство,му прљаш по теписон,му ставаш лепак наместо паста за заби...... Да ме утепаш сега не ми текнува....
Темава е отклучена. Ве замолуваме да се придржувате до правилата кои важат за оваа тема. Доколку има прашања кои не припаѓаат тука, прашања кои требало да си бидат поставени во соодветната тема, оваа тема ќе се заклучува повремено за префрлање на мислењата во соодветните теми.
[СДК] Сакам да кажам... уствари сакам да прашам.. Прво нека им е за многу години името на сите Васе,Васко, Васил и rest. ШТО СЕ КУПУВА ЗА ИМЕНДЕН? Денес сум на именден кај женска личност? Се носи ли поклон?