Доколку Господ сака да ме зачува на Земјата, за 10 години ќе станам прилично успешен и богат човек, ќе имам 2 деца и сите од форумов ќе ве частам пијачка во знак на старите добри денови
-Дипломирана, вработена,да имам бизнис-свадбено атеље, со светски и олимписки медал, омажена за дечко ми и да имаме детенце
Прво да сум здрава жива и среќна најбитно, после да живеам во било која држава само не во оваа, по можност сама или со цимерки. Вработена. Правам што сакам и го живеам секој ден како последен.
хмм дипломиран филологист . добро звучи. многу си го сакам англискиот јазик. Значи живи здравии завршен факултет, па посдипломски па вработена , среќно омаженаа и така
По десет години, сакам да сум среќна, омажена со сегашниот дечко, да имаме дечиња, и да сум вработена на место кое ќе ме исполнува и во кое ќе може да ја користам мојата креативност.. Тоа е она “главното’’, детали има милион!!
По десет години ќе си лутам по улиците на Скопје па валјда би требало веќе да завршувам факултет и што знам понатака... ако даде Бог па да си магистрирам во странство.
Не знам каде ќе сум по 10 години само се надевам многу се надевам дека ќе живеам во друга земја и таму ќе работам. Тоа ми е најважно. Не дај Боже само за 10 години да не се сменат некои работи во мојот живот или да биде нешто сличен како сега, не дај Боже
Ќе имам цели 30 години! И се надевам дека ќе имам убаво одржано тело, ќе бидам одлична професорка по англиски и дека ќе имам барем 2 дечиња мои (со мажот кој ќе го љубам многу, како и тој мене)
Тогаш ќе имам 35 години,се надевам ќе бидам среќна,далеку поисполнета од сега,со оформено смејство,убава куќа,и сопствен бизнис.Замислувам да живеам во прекрасна семејна идила,опуштена,радосна,среќна и безгрижна Само да бидеме живи и здрави сите од моето семејство,и исполнети со љубов,друго се ќе си дојде само по себе.
После 10 години среќно мажена жена со две дечиња коjа предава македонски јазик и литература во средните школи.... секако да сме здрави и живи до тогаш.
По десет години се замислувам мажена, со барем едно детенце, со стабилна работа, со мој сопствен бизнис, успешна во кариерата, веќе да живеам во куќа каква што си замислувам, да имам доволно финансии за да живеам еден нормален живот, да имам кола, да имам прошетано во повеќе земји, и секако да изгледам сеуште младо и убаво
Не се замислувам, не можам. Сум пробала ама максимум што можам да направам е до завршувањето на факсот, наоѓање на работа и толку.
Да бидам жива и здрава, омажена, вработена и да имам 3 дечиња. И секако да живееме во побезбедна и помирна земја...