Форумџика на годината

Последната глупост што ја направив

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 28 август 2010.

1. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Бевме кај другарка на роденден (дома).И беше што беше си одиме и јас како и секогаш последна, сите ме чекаат пред врата да си одиме и јас по скалите си подрипнувам.И незнам што се случи ми се сплеткаа нозете и како од авион да паѓам надоле ,рацете надоле нозете нагоре и кога веќе стигнав до првата скала доле (долг пат беше тоа :lol: ) станувам и овие моите женцки сите на земјата послани од смеење :rofl: .Јас пак си имам среќа што ништо не ми беше :lol:

На bluegirl7 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Пред некој ден, изигравав тарзан во автобус. Ненамерно, нормално.
    Си седев горе, во двокатен. И чекав семафорот, да уклучи зелено, за да се симнам.
    А не како нормална личност, додека е црвено да се симнам...
    Се фатив за дршката од лево, кога автобусот сврррти.. И мене почнаа да ми се плеткаат нозете, една пред друга. И на крај, се фатив за двете рачки, од лево и десно, а нозете ми останаа во вис. Прав тарзан. Кога се слупав лево-десно, леле мори мајко. Автобусен земјотрес. И како ништо да не се случило, како да не бев јас... Се качив пак до горе, и се симнав. :tmi:

На Osamena devojka, zhirafa, green.eyes и 8 други им се допаѓа ова.
  3. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    - Добар ден, јас сум внуката на тетка ми... :x
    Не се сеќавам во последно време да сум изустила поголема глупост од оваа, но добро, во секој случај оставив впечаток со моето претставување. :lol:

На Lella, Lella1, zhirafa и 7 други им се допаѓа ова.
  4. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Бевме на кафе со дечко ми и кога станавме да си одиме, на една маса седеа наши пријатели (пар) и одиме да се поздравиме и се поздравуваме и дечко ми и вика на женската кај си ма и ја одговарам еве сум |( и кога ми текна шо направив и ваа ме гледа и ништо не вика ја фаќа смеа и јас се праам коо ништо да не било а се топев :$ а вие двајцава не ни приметија. Ама колку ми е глупо сеа кога ќе се видиме и поздравиме, одма ми текнува и ме фаќа срам ц ц ц како може бе дечко ми прашува ја му одговарам :headbang:

На ColoursOfTheRainbow, CuteEva, bluegirl7 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    313
    синоќа сакав да го прашам татко ми дали ќе биди дома утрово,и само прашав:
    -Тато,ти дома утре ли ќе бидеш?
    Фацата што ја направи ме зачуди ама после кога ми текна што кажав! :D :$ :wasntme:

6. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Штотуку го убив факсот на работа.... Значи, има да го јадам за ова ко никој, една чаша сок ОГРОМНА му истурив, и почна искри да фрла ко на филм... Браво Елена, честитки..... :D (смајлиштосекрсти)

7. mouse

mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    338
    Верував...

На kosmodiks, Sara123, CIA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Во училиште на одморот една другарка беше свртена со грб и јас улетана сакав да и се качам на грб без да знае за да ја уплашам и така јас залетана ќе и се качувам на грбот и ја ставив едната нога и коа се вртам гледам наставникот по географија застанал и фацата: :o и јас само се вртам накај него и мојата фацка :geek: и овој ме изгледа и си замина :lol:

На bluegirl7 и Sara123 им се допаѓа ова.
  9. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    па не сум јас виновна што ми се спие насабалје :$ носев хеланки денес...од напред имаат една многу мала машничка...не знам како не ја видов убаво, а плус и етикетата од позади...наопаку сум ги облекла, тоа што треба напред-позади, и тоа што е позади-напред.... :| но, никој не ме забележа, дека црни се хеланките и не се разликува :D

10. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    . :^) .. бев глупа и сега си плаќам..
    .. :^) ....пред два дена мојот сакан ме уцени дека ако не му се вратам ке се самоубие,јас му поверував, го молев да не го направи тоа,му кажав колку го сакам....
    :envy: ,,и на крај тој ме зезна,ми заблагодари за тоа што му ја вратив желбата за живот и ми рече чао засекогаш.........
    .. :^) ..сега јас не можам да си простам себе си,колку сум глупава што го послушав срцето уште еднаш....

11. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Не е последна ама сепак е глупост :lol:

Ми се јавува бившиот и ми вели еј идам со братучед ми стави две кафиња,
    одам во кујна гледам нема шеќер :doh: си викам ај ќе го варам со шеќер во прав :rofl:
    си го земав ќесенцето, 2 лажички кафе, 2 шеќер, и го ставив да се вари :)
    Леле луѓе ко зема да згуснува, си викам што е работава сеа со шеќеров :^) го земам пак ќесенцето, си ставам на прстот да пробам нели дали е шеќер, и не не беше шеќер туку густин :rofl:
    Мутава една, ај му се јавив на мутавиот и му велам ако сакате кафе купете си шеќер :rofl:
    ги почекав и им сварив кафе 8) :wasntme:

12. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Не е глупост нешто, увау, ама си се насмеав сама на себе.
    Си купив еден шампон, и ај си викам, да видам некој дали го користел истиот. Влегов во темата за гарниер. И листам страници.
    И само гледам... Еј девојчево го користело шампонот, што и јас го користев. Го прочитав цело мислење. Целосно се пронајдов со мислењето, и си викам: леле каква коресподенција. :o
    Кога што да видам, јас сум го пишала тоа мислење. :wasntme:

Коинциденција де. Ама коресподенција ми е по звучно, незнам каде го слушнав.

На zhirafa, CoCoGiiiRL, iloveyou29 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Наместо омекнувач турив шампон во машината за перење алишта :$ :$ :rofl: :rofl: :rofl:
    Очигледно уште спијам :$ :lol: :rofl:

14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Се акнав во ретровизорот на еден автомобил. :fubar:
    Си одиме со две колешки и настана гужва на патот, се свртив позади да видам што се случи и си продолжувам напред кога одеднаш осетив болка во долниот дел од стомакот. Оно тоа сум се удрила во ретрвизорот, ми се чини дека за малку и ќе го скршев. :x И си продолжив напред како ништо да не се случило. :wasntme:

15. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    седиме на кафе арно ама јас немав запалка за цигара и мму викам на келенров да ми дај запалка тој вика чекај да побарам

ок јас чекам

иди за 2 минути и ми носи и ми вика ама со врајчајне и покажа накај една маса

запалив шо запалив и станувам да го вратам одам на една маса вика не е наш,гледам други што пушат одам и кај нив вика не не е наш и после го гледам келнеров и ми вика абе МОЈ Е

ко се вцрвенив на ФАЦА се почуствував како на скриена камера :$ :$ :$ :$

16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Шетаме со другарки и пред мене имаше една кола со затемнети стакла, и што ми текна баш тогаш
    да си ставам сјај, си се наведнува цуркава и :wasntme: :makeup: и наеднаш ми се отвара прозорецот и еден постар господин ми вели: Доволно е нели :^)
    Оф Божее кога го видов :o се вртам кај другаркиве, овие се смеат :rofl: :rofl: му се извинив на господинот и ме снема од таму :tmi:

На ColoursOfTheRainbow, bluegirl7 и Sara123 им се допаѓа ова.
  17. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Пржев дома пирошки, домаќинката 8) , кујната лом ја направив... ги загорев пирошките и дома се сосмредев.
    Ко ќе дојт мама имат да ме робит. :wasntme:

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  18. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Се истуширав со регенератор наместо со гел за туширање :D
    И шлаг на се ова што пола го потрошив :rofl:

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559

Хаха... леле, ме потсети сеа ја исто така се туширам со "гел за туширање" и глеам не пени, си викам шо е работава знам дека нивеа пенат. Се замислувам и си продолжувам и така и ја повеќе си ставав демек оти не пенеше нели :wasntme: и така неколку дена по ред и кога одам да си купам млеко за тело нивеа кога гледам такво пакување, и си викам можно ли е. Идам дома го зимам "гелот" и читам млеко за тело :fubar:

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Денес кога си одев накај дома требаше на мојата автобуска да се симнам и само да се симнам од автобусот на прагот кога се сопнав,како сум се утепала пред автобусот.Овој си продолжи и јас станувам како ништо да не се случило.Кој срам еј :$ Ааа и пред да се симнам,уште додека бев внатре не се држев и овој наеднаш кога закочи јас ајт си летнав во еден дечко и онаква му викам извинете и да ме нема на горниот спрат :$

На Osamena devojka и bluegirl7 им се допаѓа ова.