Не видов ваква тема на фемина, но доколку има - клуч! Како што има тема „Аватари“ каде што прикачуваме слики за некој да си земе и стави како аватар, еве тука ќе пишуваме пораки, поуки, цитати и мали извадоци, од кои некој ќе може да си ја стави како потпис. Се надевам дека ќе ви се допадне Бацки! *Еве јас ќе почнам со еден цитат: Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.
Кога на љубовта ќе и дојде крајот, слабите тагуваат, енергичните брзо пронаоѓаат нова, а паметните веќе од одамна си имаат резерва.
Има доста вакви теми со цитати, quotes, еве нека стои оваа, но постирајте и вакви слики како на ла-чика, некои други сликички коишто можат да стојат во потпис, или некои страници како што се тие за бројчаниците и сл. поврзани за потпис, да биде нешто поразлично. Се надевам ќе се согласите
" Ниту едно добро дело, без разлика колку мало, никогаш не било залудно. " Езоп " Не ме интересира минатото. Ме интересира иднината зошто очекувам таму да го поминам остатокот од животот. " Ниту еден маж не ги заслужува вашите солзи, а кога ќе најдете некој што ги заслужува, тој никогаш нема да ве расплаче. " Битни се малите нешта кои ги правиме за другите - обична чаша вода или покажување малку добрина... Не е битно колку даваме, туку со колку љубов тоа го правиме. " Мајка Тереза (1910-1997) Убавите жени се создадени за мажи кои немаат фантазија, а паметните за оние кои немаат среќа! - Казанова
Не очекувај дека луѓето ке ви помогнат во криза!Така ке се поштедите од разочарување!Бидејки победата има многу татковци, но поразот е секогаш едно сираче.
http://lines.ladoshki-forum.ru/type1.html Еве линијки како мојата во подписот. Овде има не само за трудници, има за се и сешто ..
најди девојка, која ќе ти го промени животот а не статусот на врската & it takes years to build a friendship but seconds to destroy it
Животот е билет за најголемата претстава на светот. Чувај ја љубовта во твоето срце. Животот без љубов е како градина без сонце каде што цвеќињата се мртви. Свеста дека сакаш и дека си сакан носи топлина и го збогатува животот, нешто што ништо друго не може да ти го донесе.
Nekog zavolis ludo, pa srce mu das, taj neko ti treba, a ti njemu ne trebas. Tad nastaje patnja, tad pocinju boli, tad zamrzis sebe zbog nekog ko nezna da voli.... se nadevam ce vi se dopadne