Форумџика на годината

Сакам да кажам [стара тема]

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Marley, 17 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Сакам да кажам...

СДК, реков дека нема да мрчам во врска со кошарката и Ооо фамозната победа ама неможам! Па добро бе! Ја претераа веќе, стварно е досадно, преценето и веќе неинтересно. Убаво сето тоа, ама што? Пред некој ден победија со Хрватска па немаше толку славење, но не! сега беше во прашање Грција ах, ќе видат тие педеришта грчки кои сме ние ХА! Патетика |(

На JoxyTheFreak, thelittle17, Pelikuna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сакам да кажам...

Се препознавате ^_^

Јас да :)

Прикачени фајлови:

На julie77, donna.17 и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  3. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Сакам да кажам...

Калимеро еднаш одамна рече ...

Прикачени фајлови:

На Go-Girl, thelittle17 и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  4. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.981
    Допаѓања:
    4.759
    Сакам да кажам...

СДК форумон на Кајгана е толку збунувачки... фала богу оддамна не го посетувам.

Воедно СДК2 дека сум невиден огромен детектив ... некогаш т.е. секогаш самата се плашам од своите способности. Можам да дознам што сакам во кое време(не правам муабет за трач... такви глупости не ме интересираат)... ахххх,нека се пази дечко ми а и следните(ако ги има) :P

5. softqueen

softqueen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    123
    Сакам да кажам...

СДК во врска со кошарката , мене помило ми беше кога ја победивме Хрватска :)

6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сакам да кажам...

СДК дека ништо не се случува случајно! :)
    Преубава вечер. Свирките ми доаѓаат како полнач за моите батерии. Не морам да спијам, можам само да одам на свирки кога сите ќе спијат и ќе немам гајле. :D

Аce of spades на крајот беше капачето вечерва! Да, јас урлав пред стејџ и не ми е гајле! Душата ми се исполни... Виша сила ми шепна дека таа ќе дојде наредна, иако пред тоа беа пуштени Хладно Пиво. :D

Сфатив дека не треба „слепо“ да им верувам на луѓето. Фините многу фино за*буваат, стварно е така...

7. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Сакам да кажам...

СДК дека се чувствувам прекрасно во своја кожа.
    исто така СДК дека после ова вечерва нема да спијам до 6-7 сабајле :)

8. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да кажам...

Абе глупи, плитки луѓе...
    Освен што имаат гомна во цревата и месо во желудникот имаат и пијавици во мозокот. И никако да ги тргнат бе, ги пуштат така да лазат без везе.
    Имаат и ѓубре во срцето и душата, ама и тоа нека. Битно е да се пие, да се лумпува и да се кршат чаши. И да то нивното, Живеј го секој ден како последен. Ги интересира само тоа што е интересно тој ден, утре си наоѓаат нешто ново и се така. Жален живот. Ама тие тоа не го сфаќаат. А како да го сфанат? Пијавиците разумот и го исцицале.
    Остај разумот, а душата? Зошто се љубат само некои површни таленти? А да се погледне малку подлабоко. Да ја запознаеш убавината во персоната до тебе и да го бакнеш во душата!
    Јас сум за она што трае вечно и никогаш вистински не умира. Ама се умира, тие велат. Се ветрее.

Љубов и уметност секогаш има (па дури и дивјаците едно време се збирале во заедници и си ноѓале женки да ги галат и на камења цртале и пишувале). А ние се имаме и пак ни е малку.
    И професија. Работата го краси човекот, нели? Па не ми тука дреми и да чекаш на ВМРО И СДСМ и сл. Зошто некои имаат одбивност кон учење и напредување? Всушност имаат одбивност кон животот, а сепак се најсреќните ебани луѓе на цел свет пошо само јадат, лежат, пијат и прдат.

На Speechless, zhap4e, TheCandy880 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Сакам да кажам...

Многу ми е кобен овој пиболенд,,,, Не одам веќе///точка... и не пијам пивое вече

10. kumalisa

kumalisa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    74
    Сакам да кажам...

ставрно не е фер.... ;( .кога си во друштво турбофолкери мораш да пропушташ најубави моменти и концерти... за утеха ми е концертот пред неколку месеци на Ареа на кој се докажаа како незаменливи!!! следен пат не попуштам! сакале нејкеле ја идам кај што сакам!

11. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518
    Сакам да кажам...

Од неубајна дури и си се начукала пивце од повеќе :lol:

Олку касно немам останато од.... пред еден месец !

12. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Сакам да кажам...

хахахахаххахаха жено легни си :D :lol:

13. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Сакам да кажам...

СДК си поминав преубаво. А тој е срце !! Море кое срце, срциште бре !! :D

И друго морам да спомнам кога видов колку страни сум пропуштила за читање си реков види ги жените се расприкажале, очекував постови со кои нешто сакате да кажите, ама наидов на 5 страни исти постови во врска со кошарката. Мислам нема потреба баш оваа тема да се трупа со радости за победата. Разбирам да пиши една па сите останати кои се радуваат да му стават ми се допаѓа на тој пост и тука да се заврши се. А не 5 страни сите за исто пишуваат...На тој начин темава ја губи смислата, а кога темата ја губи смислата на ред е клучот. Јас не сакам да се упропастува на тој начин најубавата тема, а уште помалку па да се заклучи. Поминав еднаш низ тоа не сакам пак ;)

На teddybear, ludoto19 и Offspring им се допаѓа ова.
  14. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.248
    Допаѓања:
    6.730
    Сакам да кажам...

И да не пиеш јас мислам , поарно ќе да е :lol:

15. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Сакам да кажам...

значи шо глупи луѓе има на светов и не благодарни се праат еве што сум уште од сабајле мораше :@ :@ :@ се ќе напраат за да те уништат :@ :@ :@ поубаво ми е у школо него дома барем има некој кој ме разбира и почитува во тоа школото ми требаат моите две луди другарки :( ;(

16. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Сакам да кажам...

Сакам да кажам само дека не се жалам за тоа што не сум добила се што сум посакала, туку се радувам на се она што сум го добила и покрај тоа што не сум заслужила... И дека денес се е под финти.
    Треба да научам да се помирувам со работите што е можно побргу, бидејќи секоја солза е залудна и светов е преголем за да го сменам! :!:
    Се се сведува на синтетички насмевки и извлекување на корист од длабочината на човечката психа.
    Веќе нема ден во кој не е кажана лага
    Дури и тоа да е лага за да се заштити пријателот или себеси!

Во времето на лажни идеали за совршеност, искреноста се третира како инвалидност.. За жал во такво време живеам јас :@

Биди добар-те газат, биди лош-пак те газат. Неможеш никако да им ги задоволиш очекувањата и барањата.
    маме им јебем, клошари

На 1209 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Сакам да кажам...

СКД денот ми започна убаво! :) се разбудив и си ја земав книгата моја најубава да ја дочитам,после отидов у дневна и оооп :o мајка ми прави пица :rock: :rock: сега чекам да биде пицата и појадувам и одаммм надвор со другар ми на мала прошетка :D :)

убав е животот ееееј :D
    :rock:

19. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Сакам да кажам...

СДК на десна нога сум станатааааааааааааааа :D :D Впрочем и да не сум, сама си правам да бидам.. Абре луѓе не знам на која нога станувам, заборавам :worried: Хахахаххаха.... Нешто ми недостасува во целава моја приказна, тој ми недостасува :) Абе не сум во ред, убаво ми е!!!!! Сака некој да се дружиме ?!..... 8)

На Miss-Independent, zhap4e, Dushica-sk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Сакам да кажам...

Cдк зајачицава пак се проодила сега
    5!!!!!

:x :x :x :x Hемам коментар!

:rofl: :rofl: :rofl:

На Strumfeta93, Miss-Independent, Theodora и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.