ТЕМА: Се гордеам со...

Мислење 27 Авг 2010, 12:46

Со што се гордеете? Дали со некое ваше исполнување на некоја поставена цел, со некоја ваша карактерна особина, со некоја ваша блиска особа, вашиот изглед...

Лично јас си се гордеам со моите родители и се гордеам со самата себе, што навистина размислувам зрело, паметна сум, комуникативна, сакам да помагам, што имам добри испеси во учењето, а истовремено се гордеам и со својот изглед :) :*
anickata

Зелено цветче

4846
Мислења: 716
Зачленет: 19 Апр 2010, 22:11
Локација: bitola
Feelings change - memories don't !

Мислење 27 Авг 2010, 13:03

Се гордеам со сестра ми, браво систер :clap:
Се гордеам со мајка ми, она е мојот херој :*
irenna

Жолто цветче

13471505
Мислења: 2547
Зачленет: 01 Дек 2009, 20:19
Локација: Скопје
There are three ways to do something: good way, bad way and my way

Мислење 27 Авг 2010, 13:07

се гордеам со самата себе ... со тоа каква личност сум ... со мислењата и ставовите што ги имам.... со тоа што до сега сум се изградила во личност каква што сметам дека е правилна ...

со друг од страна со никој не се гордеам ... :rofl: :rofl:
teddybear

Жолто цветче

61847013
Мислења: 2358
Зачленет: 28 Дек 2009, 14:51
Локација: Somewhere over the rainbow, where troubles melt like lemon drops ...
Love isn't supposed to be easy, it is supposed to be worth it... Слика

Мислење 27 Авг 2010, 13:12

Се гордеам со себеси, затоа што сум паметна, амбициозна, и секогаш го добивам она што го сакам :!: Се гордеам што имам широк круг пријатели, солиден успех во учењето (досега :lol: ) што сум лидер, итра и снаодлива :D
Unfaithful18

Жолто цветче

412115
Мислења: 1936
Зачленет: 11 Јан 2010, 15:57
Паметната жена постапува со мажот како ковачот со железото: прво добро го загрева, а потоа по свој вкус го обликува

Мислење 27 Авг 2010, 13:13

браво аничка нова тема а?
супер е

епа вака срц јас се гордеам со самата себа.не сум самобендисана но се гордеам затоа што се запишав само со мојот успех на факултет.земам приватна стипендија.независна сум до 60% од моите родители во финансии,имам прекрасна врска со дечко ми кој ни на сон немаше да ја сонувм,имам здравје и јас и мојата фамилија и се гордеам на некои форумџики на форумов вклучувајќи те и тебе зошто се вистински другарки а не само личности за кавга...

ми се допаѓа темава :clap: :clap: :clap: и пак ќе ја посетам :hug: :hug: :hug: за аничка
doktorka-an

Жолто цветче

301272
Мислења: 1079
Зачленет: 02 Мај 2010, 14:39
Локација: in his mind..........
Слика

Мислење 27 Авг 2010, 13:15

doktorka-an напиша:браво аничка нова тема а?
супер е

епа вака срц јас се гордеам со самата себа.не сум самобендисана но се гордеам затоа што се запишав само со мојот успех на факултет.земам приватна стипендија.независна сум до 60% од моите родители во финансии,имам прекрасна врска со дечко ми кој ни на сон немаше да ја сонувм,имам здравје и јас и мојата фамилија и се гордеам на некои форумџики на форумов вклучувајќи те и тебе зошто се вистински другарки а не само личности за кавга...

ми се допаѓа темава :clap: :clap: :clap: и пак ќе ја посетам :hug: :hug: :hug: за аничка

фала, мило ми е што ти се допаѓа :hug: :*
anickata

Зелено цветче

4846
Мислења: 716
Зачленет: 19 Апр 2010, 22:11
Локација: bitola
Feelings change - memories don't !

Мислење 27 Авг 2010, 13:15

Со мојата разбраност и мојата душа! И со една личност што многу ми значи, се гордеам што си ја имам!
OzzyAngel

Жолто цветче

11471065
Мислења: 1884
Зачленет: 18 Мар 2010, 00:30
Локација: On a Stairway to Heaven...
I thought you were so strong
You'd make it through whatever
It's so hard to accept the fact you're gone forever

-To my Dad

Слика

Мислење 27 Авг 2010, 13:18

Се гордеам со самата себе , бидејќи сум разумна , разбирлива личност, упорна и скоро секогаш го добивам она што го сакам...па секој труд се исплаќа.Се гордеам што сум добро воспитана и имам размислувања кои ме прават добра личност. Се гордеам со мама и со дечко ми :lol: Ете :* за мене ! :wasntme:
skyAngel

Жолто цветче

15841316
Мислења: 1438
Зачленет: 16 Авг 2010, 01:22
Локација: Ти таму ...јас овде...
Не оди како да владееш со светот. Оди како да не ти е гајле кој владее со светот. Тоа се вика став.
Слика Слика

Мислење 27 Авг 2010, 13:22

Горда сум што ги имам моите баба, дедо и мајка коишто ми беа верни водичи низ мојот живот. Горда сум на самата себе за сите одлуки што ги направив до сега, било да се лесни или тешки. Горда сум што успеав сама до сега да ја растам керка ми, и едноставно се гордеам со тебе принцезич мој најмил :)
nesa

Зелено цветче

842901
Мислења: 679
Зачленет: 23 Јул 2010, 14:08
Локација: Al Ain
Слика
Слика

Мислење 27 Авг 2010, 13:36

Се гордеам со татко ми единствено . Направил и прави се што треба за на нас да ни е добро . Најдобар е , како татко и како другар :)
Со гордеам со некои мои постапки деновиве , се надевам вака паметна и ќе останам :$
Dushica-sk

Жолто цветче

22271408
Мислења: 4768
Зачленет: 12 Јан 2010, 19:03
Don't be pushed by your problems. Be led by your dreams.

Врати се на Кафе-муабети

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Glossy-girl, Hayley, Saisnalla, Trendafilka и 17 гости

Site Meter