До Julie77, themen123, daddys.princess, Scar.Tissue, Butterfly15, donna.17,mims-89, CrazyStupidLove и WomanInRed. Благодарност до сите.
Aна Каренина.... Читајќи те во СДК,извини,ама морав да се насмеам во себе,зошто ко јас да се читав-секој ден за на работа сум натоварена кај со чанта па и чанта со тон документи,кои ужасно тежат,и да и јас сум тој малер да се испружам на снегот токму пред автобуската станица ,пред куп луѓе ,Единствено останува да се надеваме дека ќе ни тргне на поарно П.с. Поздрав и до мајка ми-пошто и таа денес убаво се испружила на снегот ,и до сите други такви малери ако ве има
Специјален поздрав до Сноу -Квин, Ади, Ким, Магнолија, Теодора, Лов23, Дивајн, Серафима, Енца69 и Џули од ракометаркава
СП до најдобрата ракометарка на фемина ракометниот клуб хехехехехехехех, знаете које е тоа? Па се разбира нашата Gordana10
Еден НАЈГОЛЕМ СП до сите Реал Мадридки - уствари - Реал обожавателки . Реал се сака , Реал се љуби и кога победува и кога губи !
Од мене СП до сите оние кои пораснале со Guns'n'Rosses, Metallica, Joan Jett, Whitesnake (и другите од овај калибар)
Ме пресмеа фала на поздравот, поздрав и до тебе Гарпова Бреј шо чоече ќе да бев и папа, ракометарка и министерка
СП до Штипјани и Битолчани (тие само успеав да ги лоцирам у публика)...Онака, да се пофалам нели дека бев
Еве еден летен СП од далечната Австралија ......до милата julie77 до храбрата ludo19 и до Lilit за толкувањата на соновите
Сега гледам што сум напишала ...место Јули требаше Џули да стои горе Јас се извинувам не бев спиена доооолго време. Ама ете сеа дупли поздрав до Џули
^^ Е, сега лакше се дише! И јас се чудев која е оваа Јули из ит ми само со грешка или некоја нова феминка ... иако потајно знаев дека треба да сум јас Враќам поздрави и пољупци СП до Серафима и Пејџ кои ги активираат темине во Религија посебно мојата за молитва