Јас ќе го поздравам Џокси, и ќе го замолам во иднина повеќе интерпукциски знаци да употребува, за да не ме доведува во вакво бунило Читам во Модни критики си пишал: И наместо: Фала на советот женски, патики ќе облечам! Јас читам: Фала на советот, женски патики ќе облечам! Си викам, какви женски патики бре дете?! Let's eat grandpa работава
Специјален поздрав до : Gordana10 ocila k.i.m I.love.your.lips Special.Someone perlaa ilipili srcekrsacka N.Kety и некои други што мислат дека се заборавени , не се лутете не ми текнува на сите како се викавте
Лелее фала душо моја многу шо си мислела на мене и на мојата диета За тебе повели ИСто така поздрав бек и до LittleFairy Повели
Поздрав бек до: chocolate.chick, TheCandy880, lunicka, martinuska, perlaa, Adi888, Stoimenovska, antonina, tinkerbelll,, manja666. Освежете се:
Гушка за Lov3 СП до pupi.girl и Loritaa - не сте единствени, и јас ве дружам со 10 пакетчиња Палома до мене
Поздрав бек и до тебе срце...Извини многу за недоразбирањата..мислам дека немаше потреба да се понашаме и двете така. .ама то је то..
Поздрав бек до Anna-Banana. Благодарам за поздравот. Специјален Поздрав до Заборавена. Се надевам дека убаво си поминуваш на одмор. Кога ќе се вратиш,сакам слики ! Поздрав до Trendafilka,TheaEsposito.
Ахахахах! Сеа се приметив и проверував дали ме цитирал некој. И на форумот почнав да се брукам скроз. Поздрав и до тебе Ане.
СП до Alesii еве во знак на извинување што те претркав, ќе те поздравам со еден нов телефон Samsung Galaxy S3 СП до сите што го користеле Nokia 3310 нема боље телефон ја мислам
Mенди, ти чувам два вертикални реда - братска делба, молим лепо. А за песната над благцата, повеќе од очигледно е дека ја обожавам, мислам - провидна сум, провиднааа Фаќај една од мене http://www.youtube.com/watch?v=lZiNtbgm9oM и една огромна гушка.