Бидејќи подолго време ме немало на темава, сега ќе направам малку подолга листа! СП до LilBaby, Lilit & Trendafilka, бидејќи ми расположија ден со неколку мислења! Еве еден "скромен" подарок за вас : Spoiler СП и до екипата во Величенствениот: ~Sara123 ~Hurrem-Aleksandra ~Majuv4ence13 ~untouchableGirl ~hrcace ~Mahidevranfan Еве ви на вас едно кафенце од Топкапи: Spoiler А и до tessie & pupi.girl! Несте нешто многу активни, можеби зашто му се близи крајот на Ибрахим? Само за вас две : Spoiler До модераторките: ~Gordana10 ~k.i.m ~Rainbow ~Ariel "Мала" награда за работата што супер си ја извршувате: Spoiler Snow~Queen, Anouk & ilipili не ги заборавам : Spoiler И до помладите, ама многу мили феминки: ~xoxo..gossip-girl ~Someonespecial ~Dala ~Lella ~nati44 ~girl.9 ~feminium ~Katerinceee ~pamelche Еве ви на вас нешто помало : Spoiler И до сите што се близнаци во хороскоп, а исто и до тие што се активни во Мојот фитнес ден и што ме мотивираат да вежбам.
SEKERLEMA и Flower27 ... фала многу на поздравите женски! Еве поздрав и од мене. И до Angel-Adriana... фино си заклучила за мене, за пупи не гарантирам. Баш пријатно ме изненади со поздравот, поздрав и до тебе. Вечерно кафенце од мене за сите три.
tessie,girl-miri,Serafima,SnowQueen,SEKERLEMA,Agrona,kikkkiGreeen,tweety26,slavica999,feminium,Dala,FiggiMK,AIT,Adi888,Divinebutterfly,LittleFairy,girl.9
^ И од мене до вас двете И до илипили, до Џикицата, памелче (ептен си ми позитивна), Анушка, Сексибејби...и до Серафима, Нимериа ако чита , и до Јуле и Џули...и до сите што навиваат и гласаат за мене
МОИРА-Прецедник скупштине Си ме изнасмеала за свадбите, ние не сакавме ама ептен да не кршиме атер на старите.
До анабел-а. Затоа што и јас сакам секогаш ченгелчињата од закачалките, да ми бидат во ист правец. Колку пати, ќе влезам во бутик, демек разгледувам... а јас им ги вртам закачалките. Поздрав.