ТЕМА: Што гледате кога ќе се погледнете во огледалото?

Мислење 08 Мај 2011, 20:53

Како припаднички на женскиот пол, сигурна сум дека се погледнувате во огледало повеќе пати во денот.Па, сакам да ве прашам, кога денеска се погледнавте во огледалото, што ви кажа тоа, односно што вие него му кажавте?Дали си рековте-Ух, колку сум убава денес :angel: , или леле, колку сум се здебелила :devil: ?Споделете ги вашите впечатоци од самите себе со нас...

Слика
CharmedGirl

Зелено цветче

346875
Мислења: 789
Зачленет: 06 Мај 2011, 23:38
Локација: The Moon:))
I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Мислење 08 Мај 2011, 21:00

Денеска, кога се гледав во огледало си викав:
"Шо сум ваква, е*ате?! :swear: |( " И ми идеше да го скршам. :punch:
Lov3

Зелено цветче

1189832
Мислења: 585
Зачленет: 08 Окт 2010, 23:18
Локација: On a road rage suicide.
Enjoy every second. Feel every second. Cry every second. Laugh every second. Destroy every second. Give every second.
The rage and love, the story of my life...

Stop, Drop and Roll!

SOVRSENSTVO

Жолто цветче

898333
Мислења: 2429
Зачленет: 20 Сеп 2010, 14:25
Локација: далекy од реланоста...
We are in love Слика

Совршенството неможеш да го достигнеш,но никогаш не се откажувај од стремежот кон него!

Мислење 08 Мај 2011, 21:36

Денес се погледнав во огледало и си викам морам да се решам од тие глупави пеги. Целото лице ми го загрдуваат. :( И што сум ја скрива што сум родена толку бела и со пеги?!
Sunshine555

Сино цветче

5520
Мислења: 269
Зачленет: 29 Јан 2011, 23:08
I'm selfish,impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best. M.Monroe
Скриен текст: покажи
I WOULD RATHER GO NAKED THAN WEAR FUR.

Мислење 08 Мај 2011, 21:40

SOVRSENSTVO напиша:http://forum.femina.mk/opsti-diskusii/ogledalce-ogledalce-t2354/?hilit=%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D1%86%D0%B5
Дупла ;)

Сега приметив дека насловот е случајно ист, поентата на темата е сосема различна-таму прашува дали мислиме дека сме убави, а јас прашувам што помисливте за себе денеска, утре мислењето може ќе ви биде различно... :)
CharmedGirl

Зелено цветче

346875
Мислења: 789
Зачленет: 06 Мај 2011, 23:38
Локација: The Moon:))
I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Мислење 23 Мај 2011, 22:08

денес огледалцето ми рече дека косата ми е ужасна :worried: :worried:
btw темава не е дупла, само има ист наслов, но содржината е друга
L0ve

Сино цветче

132193
Мислења: 242
Зачленет: 22 Мај 2011, 15:16
Локација: Boulevard of Broken Dreams**
Црвено- жолта тоа е боја за која живот даваме <3
Само еден кога сака малку е....:/
Кога ќе пораснам, сакам да сум...... Среќна (:

Скриен текст: покажи
Слика

Мислење 23 Мај 2011, 22:13

Видов отечена фаца, огорчена до бескрај и со многу прашалници до кога?
ljubam

Жолто цветче

102262308
Мислења: 1807
Зачленет: 07 Јан 2011, 09:06
I do not try to dance better than anyone else. I only try to to dance better than myself. - Mikhail Baryshnikov

Мислење 23 Мај 2011, 22:23

Дека е крајно време да се оздрави, пошто очите ми биле закрвавени и набабрени ко да ќе испукаат во секој момент ПАП ко пуканки.
Носот ми е како на Були снешкото, само што расположението негово ми фали.
Косата ми е нешто, така во модерно уметничко издание.. на се личи само на коса не.
Лицето ми е прекрасно, да посакаш да не го гледаш во наредните неколку дена, бар дур не оздрави скроз.
Сума сумарум, убави работи ми вели, поучни.
Вејк ап хи сез ту ми.
Али тешко ова не си оди.

Али од мене до него, ју крејзи сан ов а ган ов а :P
zhap4e

Жолто цветче

305110274
Мислења: 1448
Зачленет: 27 Мар 2011, 22:35
Локација: Барата на тате мој
Среќата е како сенка. Колку повеќе трчаш по неа, толку таа ќе бега од тебе. Застани, не бркај ја и таа ќе дојде.
А, само улав човек трча по својата сенка.

(В. Андоновски)

Мислење 23 Мај 2011, 22:26

Очи потечени за спиење и излупен нос |(
L-enna

Зелено цветче

6451818
Мислења: 592
Зачленет: 06 Окт 2010, 15:13
Локација: Right behind you, in your nightmares ..
"You'd have to walk a thousand miles in my shoes just to see what it's like to be me."
— Eminem

Мислење 23 Мај 2011, 22:29

Денес кога станав и се погледнав во огледало си помислив: OMG што се случило со мојата коса?! :o
И така во очаен обид да ја спасам само си ја залижав за главата и изгледаше како да ми е мрсна, а не ми беше. И така морав да ја бушавам за да личи колку- толку на нешто. И ми леташе на сите страни. It was one of those bad-hair days. |(
Domino

Зелено цветче

242156
Мислења: 600
Зачленет: 15 Ное 2010, 19:48
Локација: Land of the stupid, home of the brave.
Не чекај ја среќата за да се насмевнеш, туку насмевнувај се за да бидеш среќен. <3

Врати се на Кафе-муабети

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Cataleya, Elenuskaa, Hayley, lovely91, Princess.S, Saya и 18 гости

Site Meter