Некогаш толку многу го избегнувам огледалото... а некогаш сакам многу често да си минам крај него. Во секој случај многу пати во огледалото гледам изморен човек кој сака само одмор од сите непотребни луге у животот.Како тие да ме прават таква
I believe that time destroys everything.You can take one beautiful apple, red.After a while,it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
прекрасности хахахахахха сега озбилно ,секогаш различно гледам во зависност од расположение,изглед некогаш може да видам прекрасно весело суштество презадоволно-што е поретко или накострешено бесно суштество што во моментот може вреќа сол да изеде од нервоза дури да не примети!
Среќата е како сенка. Колку повеќе трчаш по неа, толку таа ќе бега од тебе. Застани, не бркај ја и таа ќе дојде. А, само улав човек трча по својата сенка. (В. Андоновски)
ммм.. гледам едно лудо, шашаво, мрзливо, нервозно, љубопитно.....на утро бушаво и поспано понекогаш убаво иии незнам уште какво не девојче, кое мноогу личи на мене хехехе да даа тоа сум била јас