ТЕМА: Што има околу вас?

Мислење 14 Мар 2010, 15:13

Ајде срцки кажете ми што се има околу вас, односно што се можете да дофатете? Околу мене има мнооооооооогу работи, се ми е пренатрупано бидејки собичката ми е мала. :roll: Значи: плишано мече (подарок од дечко ми), рачен часовник, миризлива свека, кутијата со шминките, мобилниот, кутијката со пенкалца, 4 пара менѓуши, книгата "Тајните на супермоделите", и најважното, слика од мене и дечко ми во срцкаста рамка. :lol:
Delevska

Фем почетничка

40
Мислења: 10
Зачленет: 12 Мар 2010, 14:39

Мислење 14 Мар 2010, 15:36

што има...епа вака....пред мене е компјутерот после има модем, па принтер+скенер, моливи и пенкала, телефон, радијатор кој си го гушкам цела зима за да ме топли, столче баш под мене :lol:, мноооогу кабли и приклучоци за се и сешто, по некое ливченце во сите големини и обавезно филџан кафенце :D :D :D
Go-Girl

Жолто цветче

37873463
Мислења: 3699
Зачленет: 22 Ное 2009, 20:20
Локација: Во срцето на некој примерок од спротивниот пол.
You'll never get to Heaven if you're scared of getting high!

Слика

Мислење 14 Мар 2010, 15:58

Хахах пред мене е компјутерот, има слика во рамка од мене и другарките, менѓуши еден куп, парфеми, рол он и спреј за коса. Потоа расфрлани цедиња со филмови, големо огледало пред мене, пенкала,црн цвик,влажни марамчиња. Од лева страна ми се книгите,чаша сок и чиниче со грицки обавезно мора да имам :D
shiningstar

Зелено цветче

164174
Мислења: 617
Зачленет: 08 Дек 2009, 00:26
Локација: на пуст остров
Понекогаш луѓето плачат - не затоа што се слаби, туку затоа што биле јаки предолго време.

Мислење 14 Мар 2010, 16:05

ДО мене има купови цедиња,крема,пенкала,моливи,фломастери,тетратка,листови и една карта на светот која што стои под тастатура и мама секогаш ми вика дека ако гледам помалце во монитор а повеќе во картата ќе знаев се географија :lol:
Wild.Child

Црвено цветче

53782243
Мислења: 5367
Зачленет: 12 Јан 2010, 21:09
Локација: Градски парк
I may not be there yet but I'm closer than I was yesterday!

Мислење 14 Мар 2010, 16:11

FallenAngel напиша:ДО мене има купови цедиња,крема,пенкала,моливи,фломастери,тетратка,листови и една карта на светот која што стои под тастатура и мама секогаш ми вика дека ако гледам помалце во монитор а повеќе во картата ќе знаев се географија :lol:

хахахахаха :lol: :lol: :lol: ме насмеа ова за мајка ти :mrgreen:
Delevska

Фем почетничка

40
Мислења: 10
Зачленет: 12 Мар 2010, 14:39

Мислење 14 Мар 2010, 16:53

Пааа пошто сум страшно неуредна :oops: има све и свашта околу мене...прозорецот пред мене( а позади него прекрасен поглед морам да кажам) звучниците,пакетче од чипс со чили,чепкалки за уши и паломи за нос :lol: :lol: мобилнот, маската за коса,бекутан помада,книгата што ја читам Ќерката на мојата најдобра пријателка,расфрлани цдинја од филмови планирам некој да гледам сега,вазелинот за уста,обетките и гривната од вчера пд излегување уште си стои тука :D несесерот со шминки исто така...а и ке ја заборавев вазничката со белата ружа што веќе 2 недели цвета замислете :) и штиклите ми се одма до столот од синоќа стојат со црните свилени чорапчиња во нив,каталогот од авон и еден куп кабли под масичката..страшен хаос владее тука :lol:
Katja.efremova

Зелено цветче

410
Мислења: 662
Зачленет: 23 Дек 2009, 22:29
When I look into your eyes I can see a love restrained, but darlin' when I hold you don't you know I feel the same 'Cause nothin' last forever and we both know hearts can change and it's hard to hold a candle In the cold November rain...

Мислење 14 Мар 2010, 18:21

Кревет под задникот (да не се фалам ама на дормео ми е,па можете да замислите кој облик го има мемо пената во моментот :lol: :lol: :lol: :lol: ),шоља со кафе,скрипти со прашања,книги,хммм книги....хммммммм уште книги...плишани животињи,еееј списание...хммм каталог авон,лампа до креветот и миризлива свеќа.Това,толку...било и полошо...
Lilit

Жолто цветче

85211389
Мислења: 4375
Зачленет: 25 Ное 2009, 23:51
Локација: Зрно грашок

Мислење 14 Мар 2010, 19:55

Лилит, ме изнасмеа со мемори пената :lol:

Оооо, колку работи има околу мене...
Остатоци од гурманската (поточно празна чинија и хартии :lol:) , мајонез, барбикју сос, остатоци од чизкејкот, кутија колачи од Палма (треба да ми забранат да влегувам таму кога сум во ПМС, штотуку купив 4 големи и 12 мали колачи бидејќи сакав да пробам од сите :lol: ), кока кола, празни чаши од денес и вчера, списание, алишта од децата, плишани играчки, боенка, боички, расфрлани перничиња, прекривач, масичкао украси и мојот сопруг на троседот :lol: .

За жал далечинското не ми е на дофат, инаку немаше да ја трпам водителкава што грака на телевизија...

Според напишаново погоре не може човек да не заклучи дека време е да го мрднам заднкот од двоседов и средам по дома. Воедно можам и да сменам канал на телевизорот... ај уште 5 минути :D
Ariel

Жолто цветче

1837752
Мислења: 2220
Зачленет: 07 Дек 2009, 01:23
Локација: Малку појужно од таму каде што би сакала да бидам!

Мислење 15 Мар 2010, 02:58

Моментално што прво ми боде очи од прееска е неотворена милка со топен лешник и во истиов момент почнувам да се засладувам со неа, :D на бирото до мониторов имам систем, на него рамка, (украдена :D ) чаша за вино, како спомен од еден локал :oops: ружички од свадба, ламба, тефтерчиња, пенкалца во боја, веб камера, турпија за нокти, прибор за маникир и педикир, слушалки, мобилен, свеќички и антена. Сега за сега толку има, во друг период од денот можеби и повеќе :lol:
emce-kremce

Жолто цветче

590
Мислења: 1163
Зачленет: 03 Дек 2009, 14:48
...ДОСТОИНСТВОТО е најпривлечно од сите квалитети...

Мислење 15 Мар 2010, 03:04

аууууу шо нема околу мене 3 дена ќе раскажувам али у кратки црти идеме вака чоколаден дедо мраз(незнам зашо ми е на биро уше од нова година),касичка(ептен празна),3 мобилни шо не работат и очајно пробувам да ги упалам секој ден,кутија од поклон,кутија за накит,крема,ланчиња,менѓуши(исклучиво по една),милион пенкалаа,шминки некој,бомбончиња мн стари итн итн итн х74697986.заклучок-МОРАМ ХИТНО ДА ПОТСРЕДАМ НЕШТО...ама у иднина :lol: :lol: :lol:
E.C.I

Фем почетничка

20
Мислења: 25
Зачленет: 14 Мар 2010, 00:46

Врати се на Кафе-муабети

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Cataleya, Elenuskaa, Hayley, lovely91, Princess.S, Saya и 19 гости

Site Meter