Често комуницираме со нашите блиски преку смс пораки на мобилниот телефон. Па,која е вашата последна добиена смс порака? Од кого е? Еве да започнам јас: Последната смс порака ми е од дечко ми и гласи : Многу сум среќен мила моја! Не можам да се вклучам, зафатен сум. Ќе ти ѕвонам покасно. Те сакам.
т мобиле ве известува дека сметката за месец 11.2011 ви е шокантно висока и ќе летате низ прозор кога ќе ви пристигне дома.
"Work" logged into your Faceook account (Today at 12:23am). If this wasn't authorized, check email for instructions. - логично од Фејсбук
''X'' requested to add you as a friend on Facebook. You have xx friends in common. Слабо креативни пораки можат да се најдат во мобилниот мој во последно време, жалко.
Од другарка ми дали сум жива, дали сум во ред сум се изгубила и да сум го уклучела бројот на ВИП да ми се јавела
Уште сте во диско? Да доаѓам? Од една другарка во саботата! Слаба сум со поракиве, 4 дена ништо... А и јас не сакам да пишувам, туку да се јавам, може затоа....
Т-Mobile Вртете слободно! Бројот *********што го баравте не 06/12/2011 19:58:19 Сега е достапен. Пријатни разговори ------------------------------------------------------------------------- 06/12/2011 22:30:30
Освен од Вип, никој не ми пишува пораки. А и јас не пишувам, многу ретко ми се случило да пратам, најчесто се јавувам за поубаво да се разбереме. Последната ми е од 140801 (вип) Сакаш да зборуваш за 1ден/мин кон сите мрежи, цела недела? Надополни ја сметката во следните 2 дена и уживај во разговорите: (воспоставување повик 3.5 денари)
Вашата нарачка е примена и можете да ја подигнете најрано за 3, а најдоцна за 15 дена од салонот на T-Mobile Охрид.
Од дечко ми од синоќа: Убаво да спиеш душо моја. Те сакам Инаку слаба сум со поракиве малку. Поисплатливо ми е да се јавам.
Слабо, слабо пораки.. Последната ми е од саботата, после еден краток пијан муабет по пораки: Пиши дали сакаш????
Шо ме заебаваш бе, јави ми се . - Дечко ми од My T-mobile . Циција е, титна да му се јавам ама и јас титкав само и затоа оваа порака