Кое е вашето животно мото ? Кое е нештото кое ве тера гордо да ја кренете главата и по секој пад во животот гордо да продолжите да чекорите ? Јас би рекла: - Една минута тага ти одзема 60 секунди среќа во животот; - Мора да има мрак за да дојде изгрејсонцето; - Carpe Diem (зграпчи го денот)
DON`T WORRY, BE HAPPY!!! Enjoy in live, you got it... Живеј го секој ден како последен и запомни, утре се наога само во календарите на будалите....
Што било поминало...и се што ќе биде ќе помине. Се што е твое ќе си дојде. Ако не, ќе си го земеш сам.
Jakiot covek ima edna slaba strana i toa e zenata sto ja saka Vredi da se potsekas, ne vredi da te bolat spomenite. Never say the sky is limit when there are footprints of the moon who has never learned to obey cannot be a good commander
Nikogas ne veli nikogas Sekoe loso za dobro e,sto i da e ke pomine Zivej go sekoj den kako posleden Nov den,nova nadez,nov pocetok Ne pravi im go na drugite ona sto nesakas i tebe da ti go pravat Licniot uspeh e najgolema i najslatka odmazda za neprijatelite
Не прави го тоа што не сакаш да ти го прават тебе.. Се се враќа,се се плаќа.. Никогаш не вели никогаш.. Кога даваш давај со резерва..Ништо не е сигурно во животот..(ова е лично мое)..итн.
Биди господар на својата воља, а слуга на својата совест Никогаш не ги руши мостовите зад себе, затоа што незнаеш кога по нив повторно ќе мора да пројдеш Она што неможе да ме убие ме прави посилна Живеј и пушти другите да живеат Среќата ги прати храбрите Годините не го прават човекот стар, тоа го прави животот Љубезноста е трик на паметните луѓе да ги држат на дистанца лудите Љубовта е слепа, затоа не ја гледа иднината.
Што е твое само ке си дојде,тоа што не е твое не го земај со сила,а ако го земеш со сила,ке го изгубиш.
Што било - поминало. Понатака внимавај повеќе. Не осуждати никогда! (Никого не осудувај) .. Погледни се прво себе си. На крајот на краиштата - нивни живот.
" Be you'r self , Everyone else is already taken " " Остави на моментот да те води , што ќе биде нека биде "
golemiot covek ja pokazuva svojata golemina so nacinot na koj postapuva so malite luge.ovde pociva................koj umrel dokazuvajki go svoeto pravo.vo pravo bil,so pravo pociva ,isto kako sekogas da ne bil vo pravo.samo gospod gleda od visoko-ne pocenuvaj nikogo.sto e tvoe ke si dojde.ubavina so sila ne biva...,,
1.Она што не те убива те прави посилен. 2.Се се враќа - се се плаќа 3.Живеј го секој ден од животот како да ти е последен