janafilth напиша:Дали би останале со дечко со кој што одите за озбилно доколку постојано сред муабет ви вика дека утре ќе најде друга што ќе ја засака а одите за озбилно? Опседнат е со тоа а ве сака? Ако неговите се конзервативни и очекуваат кога ќе идете кај него да чистите да готвите од прв ден да станувате рано да и смета доколку излегувате или правите нешто шт о вие сакате? Цело време да вика или научи се да готвиш или откажи се од него кај мене се бара работа да ми слугувате и да имате почит? И покрај се ова тој ништо да не и вика туку да седи на нет со други постојано, кога сте кај него за се да ви наоѓа маани а кога тој доаѓа кај вас да не се собирате дома цело време да иде да се запознава со другарки? И да ви вика не се лути моите те советуваат? Никогаш не излагате сами, не му се допаѓа вашето однесување и карактер и ве тера да се промените и ви вика дека за најмала ситница ќе ви раскине?

ludoto19 напиша:janafilth напиша:Дали би останале со дечко со кој што одите за озбилно доколку постојано сред муабет ви вика дека утре ќе најде друга што ќе ја засака а одите за озбилно? Опседнат е со тоа а ве сака? Ако неговите се конзервативни и очекуваат кога ќе идете кај него да чистите да готвите од прв ден да станувате рано да и смета доколку излегувате или правите нешто шт о вие сакате? Цело време да вика или научи се да готвиш или откажи се од него кај мене се бара работа да ми слугувате и да имате почит? И покрај се ова тој ништо да не и вика туку да седи на нет со други постојано, кога сте кај него за се да ви наоѓа маани а кога тој доаѓа кај вас да не се собирате дома цело време да иде да се запознава со другарки? И да ви вика не се лути моите те советуваат? Никогаш не излагате сами, не му се допаѓа вашето однесување и карактер и ве тера да се промените и ви вика дека за најмала ситница ќе ви раскине?
Eве и пред некој ден пишала нова тема, само во кратки црти, и сите и кажаа не!
ама после овој долг пост, уште 10000 пати поголемо HE!
JAC да сум била на твое место тоа свекрвата како имаше да ја тролам![]()
![]()
Mожам да замислам колку е припроста, сиротата таа

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости