Секс со оженет маж

Дискусија во 'Канта' започната од Male4kaE, 4 јуни 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Male4kaE

Male4kaE Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    Драги феминки, знам дека ќе ми кажете дека е забрането, дека не смее да се случи или, пак, дека на крајот ќе има многу повредени, но, сепак, дали само на мене ми е возбудлива помислата??? :lol:

2. minne03

minne03 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    ako ti imas takvo razmisluvanje znaj deka koga kese omazis i nekoja druga ke misli deka e vozbudlivo da ima so maz ti,,razmislyvaj malku podlaboko ,ne go pravi ona sto drugite ne sakas da ti go pravat tebe,,no vo denesno vreme ne e taka se e dozvoleno :)

3. Male4kaE

Male4kaE Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    уфффф, повеќе од јасно е дека е така, но дали ако јас не го правам тоа ќе спречи некој/а да ми го направи на мене истото? сепак, можеби некогаш треба да го оставиме разумот и да се препуштиме на чувствата, без разлика колку тие би биле погрешни...нели, забранетото е секогаш најслатко? :P

4. minne03

minne03 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    spored mene jas ne mi vleguvala vo takvi problemi podobro bi imala so partnerot ili so mazot otkolku so ozenet,,,na nego nisto ne ke mu bide i so 100 drugi da bil vo brakoy,,,no za tebe ako se razbere ti ke imas luzna sekogas,,najslatkoto e sekogas i mnogu gorclivo,,,jas ne bi se osmelila,,,sekoj maz ima isti kurac

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.