Кафена, кратка шишка, благо виткана скоро изгужвана... Весела во секој случај. Скроз иста како на слика, воопшто немам мака со местење на косата, си стои така и не мрда. Едно големо благодарам до неа
Имам шишка на страна ,а долниот дел ми е на степени.Средно права ми е поточно таласеста и бидејќи ми е оштетена не практикувам да ја пеглам освен пред излегување.
Па почесто она мене ме носи, наутро особено, не се дава некогаш ќе се навитка нема исправување Порано се подолга до под раменици, сега повеќе ми е вака Иста како братичетка ми! Намерно ја ставив сликава дека не го носам баш петецот на средина, повеќе на страна. сакам да ја пуштам пак ама се мислам. Полесна ми е за средување, а и убаво ми стои Само сега ми е порасната има изгубено форма малку. морам да го посетам фризерот, брзо
Тетратка фризура, патец строго на средина. Должина ко на Хипстер, ваљда, ја немам испеглано од Нова Година, ќе ја пеглам деновиве да и видам стање, па ако е во лошо стање идам на фризер, да ме средат пред кадросување за апсолвентско табло .
Последна редакција: najubava2010 на 09 Фев 2012, 18:53; редактирано еднаш.