La.Reina.Del.Sur напиша:FeminkaDoKraj напиша:da ve prasam kolku e cenata na porcelanskite protezi(onie sto ne se tolku vidlivi znaete)? bidejki trojkite na gornata vilica mi se krivi i mozebi treba da stavam protezi a ne sakam onie obicni fiksni(bezpari da se ne bi nosela gadni mi se) ako nekoj znae kolku e cenata na porcelanskite neka kaze...ako go ima nekoj prethodno postaveno prasanjevo izvinete sto povtorno go pisuvam...
Јас те советувам да не ставаш порцелански...
Металните се 100 пати подобри.
Доколку си пушач има да се направат прежолти, храната ги потемнува без разлика на тоа колку хигиена одржуваш на устата, жиците кои ги ставаат на порцеланските протези се поинакви и лесно можат да се скинат.
и да. порцеланските (силиконските) се 200 евра поскапи
masala si bile poskapi .... mi imaat kazuvano deka ovie obicnite zeleznite bile nekade okolu 250 evra(vo mojot grad bile tolku) znaci za onie ''nevidlivite'' bi trebalo da platam 450 evra... i ne sum pusac taka da ne veruvam da se pozoltat barem ne ona drasticna promena od belo vo zolto haha a za toa deka se kinele...mozno e se...i kaj obicnive imalo takvi slucai ne pak kaj porcelanskive...
kako i da e fala za odgovorot