ТЕМА: Клемпави уши

Мислење 10 Дек 2009, 02:14

Имам комплекси уште од мала во врска со ушите - дека ми се клемпави и никако не можам да ја носам косата во реп или да направам фризура :( можеби некои ќе се смеат и ќе мислат дека ова не е проблем, но за мене е. Понекогаш сакам да променам нешто во изгледот и да ја носам косата собрана, но не можам никако. Кога и да се погледнам во огледалото со извадени уши си мислам дека изгледам ужасно и веднаш ја пуштам косата :(
Вие сте имале ли ваков проблем до сега? Ако сте имале како сте го решиле?
magic

Сино цветче

270
Мислења: 179
Зачленет: 07 Дек 2009, 23:50
„Веројатноста лебот да падне од страната намачкана со путер е правопропорционална со цената на килимот“

Мислење 10 Дек 2009, 16:21

Не сме го решиле :lol: ...и понатаму ја носам косата пуштена...ама на мене не ми се клемпави туку големи :D ај уживај си со пуштена коса!
LoOnyD

Сино цветче

6188
Мислења: 159
Зачленет: 21 Ное 2009, 01:57
Локација: vo pekolot!
Слика
If you don't want the truth, don't ask me. If you want something sugarcoated, go eat a donut!

"People say nothing is impossible, but I do nothing every day."-Whinnie The Pooh

Мислење 10 Дек 2009, 16:28

:( ми се смачи од пуштена коса. Сакам да сменам нешто, но кога не може не може тоа е тоа :( ај ќе си уживам со пуштена :lol:
magic

Сино цветче

270
„Веројатноста лебот да падне од страната намачкана со путер е правопропорционална со цената на килимот“

Мислење 11 Дек 2009, 02:07

magic напиша:Имам комплекси уште од мала во врска со ушите - дека ми се клемпави и никако не можам да ја носам косата во реп или да направам фризура :( можеби некои ќе се смеат и ќе мислат дека ова не е проблем, но за мене е. Понекогаш сакам да променам нешто во изгледот и да ја носам косата собрана, но не можам никако. Кога и да се погледнам во огледалото со извадени уши си мислам дека изгледам ужасно и веднаш ја пуштам косата :(
Вие сте имале ли ваков проблем до сега? Ако сте имале како сте го решиле?

Единствена солуција ти е да направиш пластична операција, што и не е толку страшно и не е многу скапо околу 200е.
cinderella

Фем почетничка

30
Мислења: 11
Зачленет: 26 Ное 2009, 01:39

Мислење 11 Дек 2009, 02:35

Секој мора да си се прифати таков каков со е- сакај се себе за да те сакаат и другите ;) Еве неколку фризурички што може да ти одговараат http://www.zena.hr/upload/frizure%20prom05.jpg http://i.realone.com/assets/rn/img/7/6/ ... -large.jpg http://www.exclusive.com.mk/upload/arti ... golema.jpg - се надевам дека некоја од овие ке ти се допадне и сигурна сум дека најдобро ке ти стои ;) Позззз :)
angie

Сино цветче

18281
Мислења: 388
Зачленет: 20 Ное 2009, 01:13

Мислење 11 Дек 2009, 02:39

За операција не иди во предвид - не сум толку храбра, сепак фала за советот и баш ме интересираше цената, a angie фала ти за фризурите, ќе пробам некоја кога ќе имам прилика. Фала девојки и поздравче
magic

Сино цветче

270

Мислење 15 Дек 2009, 14:00

не се замарај лугето нека те ценат такава каква што си врзи си ја косата слободно и јас имам големи уши и си летам со нив :D :D :D :D :D :D :D :D :D
katence4

Фем почетничка

40
Мислења: 40
Зачленет: 01 Дек 2009, 12:41

Мислење 08 Јан 2010, 22:27

jas imav klempavi usi do pred godina i dotogas go imav istoto cuvstvo na nesigurnost,ne mozev da napravam repce ni nisto.. no imam napraeno korekcija na usite i mnoooooogu sum zadovolna :) epten mi se bendisaat..i mozam da ja nosam kosata kako sakam ..i ne deka ne me sakale lugeto takva so klempavi usi .. jas taa korekcija ja napraiv licno za sebe za da se cuvstvuvam po udobno i da izgledam po ubavo..sakam da kazam deka ne e nekoj golem problem da imas klempavi usi posto ima resenije i za toa :))) pozzz ;)
Tweetty

Фем почетничка

00
Мислења: 8
Зачленет: 31 Дек 2009, 04:06

Мислење 11 Јан 2010, 16:18

Abe nema potreba da pravis korekcija ne e do usite do tebe e ednosstavno drug moze i nema da primeti samo poraboti poveke na samodoverbata i ke vidis kako se ke ti lici deka e na svoe mesto :D
ALEKSANDRA69

Фем почетничка

10
Мислења: 1
Зачленет: 07 Јан 2010, 22:34

Мислење 22 Јан 2010, 01:48

Знам дека е до самодовербата, но тие комплекси ми се од малечка и не можам никако да се решам да излезам за прв пат со фатена коса. Ако излезам еднаш можеби и ќе се опуштам, но не можам кога косата ми е зад ушите инстинктивно ми иди да ја ставам над ушите и тоа е тоа. Можеби еден ден ќе помине.... во некој нареден живот хахахаха :lol: :lol: :lol:
magic

Сино цветче

270

Врати се на Лице

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter