ТЕМА: Клемпави уши

Мислење 18 Авг 2011, 14:53

Јас немам уши...хаха јас имам ушишта.... судбина моја....и секогаш си се смеам на моја сметка....ама косата со се ушлаците надвор врзана никако... строго под уши или пак лентичка...да си ги стегнам ушлаците..хахахах.,..ке си направам операција...кога тогаш...а сите ми викаат дека не ми се големи многу,....уствари мене ми се на врвовите малу испрчени...што викам јас...она повечатливи....ама то е..сум имала срејкичка..хахаха а и плус најдобрите две другарки имаат огромни уши и се смееме на наша сметка...како од една до друга можеме да летаме а не да одиме...хахаха :D :D :D
Panicarka

Бело цветче

1848
Мислења: 79
Зачленет: 18 Мар 2011, 22:06

Мислење 18 Авг 2011, 15:20

Panicarka напиша:Јас немам уши...хаха јас имам ушишта.... судбина моја....и секогаш си се смеам на моја сметка....ама косата со се ушлаците надвор врзана никако... строго под уши или пак лентичка...да си ги стегнам ушлаците..хахахах.,..ке си направам операција...кога тогаш...а сите ми викаат дека не ми се големи многу,....уствари мене ми се на врвовите малу испрчени...што викам јас...она повечатливи....ама то е..сум имала срејкичка..хахаха а и плус најдобрите две другарки имаат огромни уши и се смееме на наша сметка...како од една до друга можеме да летаме а не да одиме...хахаха :D :D :D

Леле истото ми се случува,потполно истата приказна... Обавезно лентичка,а косата во коњско опавче - неостварена желба :( Мада моиве се малечки,ама кривки.. И јас сакам операција..Ама што велиш судбина..
funkygirl

Сино цветче

340272
Мислења: 217
Зачленет: 11 Сеп 2010, 17:41
WE STOPPED CHECKING FOR MONSTERS UNDER OUR BEDS WHEN WE REALIZED,THEY WERE INSIDE US !

Мислење 18 Авг 2011, 17:15

Абе то е ....срејкичка....аххаха ама затоа станав експерт во пеглање на коса....хехехехеххе
Panicarka

Бело цветче

1848
Мислења: 79
Зачленет: 18 Мар 2011, 22:06

Мислење 19 Авг 2011, 12:01

Значи многу,ептен сме слични.. И јас,сакаш верувај сакаш не..експерт сум бе,туторујал нема што не го знам,поубаво од на фризер си се пеглам.. хаха :D Кој е како нас :*
funkygirl

Сино цветче

340272
Мислења: 217
Зачленет: 11 Сеп 2010, 17:41
WE STOPPED CHECKING FOR MONSTERS UNDER OUR BEDS WHEN WE REALIZED,THEY WERE INSIDE US !

Мислење 20 Авг 2011, 21:58

Па можеш кога ќе ја врзеш косата да ставиш од големите стегачи што се ставаат кај ушите ;)
Sanniii

Зелено цветче

469482
Мислења: 640
Зачленет: 18 Авг 2011, 23:52
Локација: Hollywood
"Fashions fade. Style is eternal" - Yves Saint Laurent

Мислење 21 Авг 2011, 01:58

Клемпави ми се ушите, но не се оптеретувам со тоа. Си се тешам дека ми се од носењето очила цел живот :lol:
marama

Жолто цветче

964110438
Мислења: 2747
Зачленет: 20 Апр 2010, 18:04
Локација: во плакарот од соништата
„Нам уште убавината ни остана, но на пат сме и неа да ја ставиме под стечај. Време е да ја наостриме и да ја претвориме во погубно оружје“
Горан Трајковски - Мизар

Мислење 05 Сеп 2011, 01:52

МИ ТРЕБА ПОМОШ
САКАМ ДА ПРАВАМ ОПЕРАЦИЈА НА УШЕНЦАТА , НО КАЈ МЕНЕ СЕ МАЛЦЕМ НАКЛАПУСЕНИ НО ДОСТА ГОЛЕМИ САКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ МОЖИ ДА СЕ НАМАЛА ?? МНОГУ КЕ МИ БИДЕ БИТЕН ВАШИОТ СОВЕТ
БЛАГОДАРАМ . НЕ МИ Е БИТНА ЦЕНАТА ВАКА НЕ СЕ ИЗДРЖУВА
barsa

Фем почетничка

00
Мислења: 5
Зачленет: 04 Сеп 2011, 03:36

Мислење 02 Фев 2012, 13:53

anastasijaki напиша:
lattie напиша:Обично на невестите со клемпави уши им ги лепат ушите со секундарен лепак

:lol: и јас си ги имам лепено пред едно 3 години :D

Како тоа со секундарен? И како ќе ги одлепат после? :D
Последна редакција: Gordana10 на 02 Фев 2012, 15:45; редактирано еднаш.
Причина: Мислењето беше напишано на латиница.Прочитајте ги правилата на форумот.
qqq

Бело цветче

619
Мислења: 86
Зачленет: 10 Фев 2011, 01:21

Мислење 04 Фев 2012, 22:39

Јас прв пат слушам дека ги лепат со секундарен лепак дури и смешно ми падна, нема ли да се оштети кожата после тоа? Јас знам една девојче правеше операција на ушите и мислам дека не е многу страшно како што се другиве пластични операции како на гради, задник и сл. Бидејќи не сум многу информирана за операцијата на девојчето, претпоставувам дека засекуваат дел позади ушето и кожата ја затегнуваат и шијат после.. Така барем си замислувам јас. Инаку фала богу јас немам проблем со ушињата, инаку многу се оптоварувам со такви работи.. :)
Blondy.92

Фем почетничка

23
Мислења: 34
Зачленет: 23 Јан 2012, 01:18
"Love is when your puppy licks your face even after you left him alone all day"

Мислење 10 Фев 2012, 11:36

Во фамилија имав случај каде детето имаше клемпави уши. Му беше направена пластична операција, многу едноставна и брза, за ден-два дома го пратија, а за недела дена конци извадија. Денес не се познава никаква трага од тоа. Сметам дека е многу мал и едноставен зафат кој не вреди да се избагнува, а на сметка на тоа личноста да си ствара комплекси и одбивност спрема делови од телото.
Јас сум за секаква мала хируршка интервенција (дали е на нос, уво, уста) се со цел човек да се осеќа удобно.
meU

Сино цветче

25756
Мислења: 485
Зачленет: 22 Ное 2010, 15:03
Слика

Врати се на Лице

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 3 гости

Site Meter