Tajnaotrovna напиша:Oxymoron напиша:Tajnaotrovna напиша:И јас сум задоволна од wonder lash intense / oriflame beauty и од giordani gold маскарата.
Денес баш земав каталог од орифлејм и се мислам да ја порачам маскарата very me fat lash mascara,
сакам да ја пробам. Ја има некој користено и дали сте задоволни?
Искрено воопшто не сум задоволна од целата Very Me колекција на Oriflame, течната пудра е премногу мрсна, моливчињата и сенките одвај се познаваат, единствено карминчињата и камената пудра може да пројдат. Маскарава ја немам пробано, но мислам дека не е ништо посебно. Доколку сакаш добра маскара од Oriflame земи ја 2FX или Giordani Gold.
ОН: Ја има некој пробано маскарава од Bourjois? На акција е во Космо за 390 денари.
Јас ја имам користено оваа од Bourjois и сум задоволна, ја купив од Бугарија и не знаев дека во Космо имаат маскари од Bourjois.
На прв поглед ми се виде дека е истата со оваа само во ново пакување, но четката не ми изгледа за иста.
Изгледа оваа розовава е Volumen glamour MAX definition и е некоја апдејтирана верзија на црната. Фала, можеби ќе ја купам

еве вакво е....