ТЕМА: Подочњаци

Мислење 06 Фев 2012, 00:18

Akana напиша:
Tinushka напиша:
annnni напиша:јас кога забележувам дека ми се појавуваат подоќнаци а тоа го забележува сторго околу колоквиумска ставам од авон едно за под очи на лив ботаникал околу една недела и тие се повлекуваат
Слика

Анннни не си свесна колку ми помогна со ова !! ТИ БЛАГОДАРАМ :*

Не ми се веруваше од првин за кремот дека помага, сега од кога почнав да го користам значително ми се намалија подочњаците, презадоволна сум од него и секој ден си го користам. ;)

А колку е? :)
Elika

Сино цветче

26113
Мислења: 116
Зачленет: 18 Авг 2011, 14:45

Мислење 09 Фев 2012, 18:30

goldenpearl90mr напиша:Уффф мојот најголем проблем..имам подочњаци, кога ке станам од спиење очите ми се подуени ,како кецички имам под нив.Со теков на времето ми се намалуваат но секако не целосно.Сум пробала со лажички од фрижидер, со кесички цај со краставици но ништо не помага.Бев да ја проверам крвта но немам никаков проблем.Креми сигурно не помагаат за издуеност, тка да незнам веке сто да правам.Ај ако може некој совет, мала помош од вас.. и некој сличен како мене со истиот проблем.... :@

И јас го имам истиот проблем.Тешко е да се намалат ,но како мала помош ќе ти послужат облоги од чај од камилица наутро или мраз на очите.
MilaKunis

Сино цветче

1951
Мислења: 117
Зачленет: 09 Фев 2012, 15:10

Мислење 23 Апр 2012, 20:47

Sanniii напиша:Мојот најголем проблем.
Исто и јас имам пробано со се. Студени лажички, краставици, ма буквално ништо не ми помага. :doh:
И да се наспијам помалку или повеќе сепак тие кога ќе станам од спиење се секогаш присутни и темни ко на наркоман |(
Изгледа ќе морам да си се помирам со тоа дека ми се наследни од мојот татко и никогаш нема да исчезнат.

И јас имам наследено од Мојата Мајка :S
HeartBreakers

Фем почетничка

00
Мислења: 23
Зачленет: 01 Апр 2012, 11:26

Мислење Вчера, 12:02

Како да ги отстранам подочњаците освен со комири и краставица ? :(

Фала однапред :*
zenska007

Фем почетничка

00
Мислења: 4
Зачленет: Вчера, 11:55

Мислење Вчера, 13:55

Пиј многу вода и спиј барем 10 часа. Освен со коректор и краставица и компир јас не знам поинаку :(
pupi.girl

Жолто цветче

836383
Мислења: 1924
Зачленет: 21 Јул 2011, 22:34
Локација: Monte Carlo

Врати се на Лице

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 6 гости

Site Meter