bibs напиша::D и мене ми се има случено не се секирајке ти пораснат ама баш до другата недела... ама има и за тоа решение
на пример можеш да одиш во салон да ти стават преубави вештачки не е многу скапо јас платив 20 денари од праменче а ставив по 5 на едно око ама барем еден месец уживав
или ако си креативна и вешта купи си од парфимерија вештачки трепки и посебен лепак (и ова го имам пробано трепките ги купив 50-60 денари а лепакот 80) и стави ги е сега мој совет ти е сама ако лепиш да не ги лепиш целите туку да ги пресечеш на пола и да ги залепиш половинките на крајниот агол од окото вака нема да ти сметаат и поубаво изгледаат не ти е ова некој проблем види што ке направиш па пиши ни како испаднало поздрав
еј заборавив ако лепиш сама гледај на youtube има клипчинја за лепење на трепки дома
bibs напиша:maja8 напиша:Леле немој да ставаш надградба на трепки страшно ке се зезнеш. Сеуште се ежам кога ке помислам на моментот кога морав да ги кубам тие што сами не ми паднаа.... уфффф гадно, пола трепавици си ги искубав, а и тие со ми останаа беа мали и никакви[/quo
хахха епа не ти текна само да ги скратиш со ножичка тие што ти штрчеа?
karenin напиша:Jas pak imam problem mn mi se mali trepkite. Ne mi e nekoj problem ali znaete sakam i ja da imam ednas barem dolgi. sea kupuvam maskari za izdolzuvanje ama nisto. A nesakam vestacki trepki. Dali nekoj znae nekoja finta za izdolzuvanje?
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 7 гости