ТЕМА: Трепки

Мислење 11 Мар 2010, 18:24

Девојки помагајте... вчера си скинав трепавици односно не цели али ако исечени ми се.Го направив тоа со онаа ножичкана за виткање на трепавици и на левото око малку ми се поткинати дури не се приметува ама на десното мн се приметува пошо се во средина и кога ке ставам маскара ми се познава.Кажете ми како да ги пораснам пошо другата недела се сликам за на табло несакам да ми се познават ајде плсс за совет ... :cry: а може ли да се случи да не ми пораснат?
Milickaa

Бело цветче

10
Мислења: 58
Зачленет: 08 Дек 2009, 12:43

Мислење 11 Мар 2010, 18:49

:D и мене ми се има случено не се секирај :) ке ти пораснат ама баш до другата недела... ама има и за тоа решение ;) на пример можеш да одиш во салон да ти стават преубави вештачки не е многу скапо јас платив 20 денари од праменче а ставив по 5 на едно око ама барем еден месец уживав :D или ако си креативна и вешта купи си од парфимерија вештачки трепки и посебен лепак (и ова го имам пробано трепките ги купив 50-60 денари а лепакот 80) и стави ги е сега мој совет ти е сама ако лепиш да не ги лепиш целите туку да ги пресечеш на пола и да ги залепиш половинките на крајниот агол од окото вака нема да ти сметаат и поубаво изгледаат не ти е ова некој проблем види што ке направиш па пиши ни како испаднало поздрав ;) еј заборавив ако лепиш сама гледај на youtube има клипчинја за лепење на трепки дома
bibs

Фем почетничка

40
Мислења: 28
Зачленет: 27 Ное 2009, 19:59
We come to love not by finding a perfect person,
but by learning to see an imperfect person perfectly.

Мислење 11 Мар 2010, 19:02

bibs напиша::D и мене ми се има случено не се секирај :) ке ти пораснат ама баш до другата недела... ама има и за тоа решение ;) на пример можеш да одиш во салон да ти стават преубави вештачки не е многу скапо јас платив 20 денари од праменче а ставив по 5 на едно око ама барем еден месец уживав :D или ако си креативна и вешта купи си од парфимерија вештачки трепки и посебен лепак (и ова го имам пробано трепките ги купив 50-60 денари а лепакот 80) и стави ги е сега мој совет ти е сама ако лепиш да не ги лепиш целите туку да ги пресечеш на пола и да ги залепиш половинките на крајниот агол од окото вака нема да ти сметаат и поубаво изгледаат не ти е ова некој проблем види што ке направиш па пиши ни како испаднало поздрав ;) еј заборавив ако лепиш сама гледај на youtube има клипчинја за лепење на трепки дома

знаеш не сакав да ставам вештачки инаку мене одма ми текна да ставам али да ти кажам ке пробам во секој случај а сакав да те прашам од прилика за колку време ти пораснаа пак ?
Milickaa

Бело цветче

10

Мислење 11 Мар 2010, 21:46

Леле немој да ставаш надградба на трепки страшно ке се зезнеш. Сеуште се ежам кога ке помислам на моментот кога морав да ги кубам тие што сами не ми паднаа.... уфффф гадно, пола трепавици си ги искубав, а и тие со ми останаа беа мали и никакви :down:
maja8

Жолто цветче

954475
Мислења: 1917
Зачленет: 03 Јан 2010, 23:46

Мислење 11 Мар 2010, 21:58

[quote="maja8"]Леле немој да ставаш надградба на трепки страшно ке се зезнеш. Сеуште се ежам кога ке помислам на моментот кога морав да ги кубам тие што сами не ми паднаа.... уфффф гадно, пола трепавици си ги искубав, а и тие со ми останаа беа мали и никакви :down:[/quo

хахха епа не ти текна само да ги скратиш со ножичка тие што ти штрчеа? :D
bibs

Фем почетничка

40

Мислење 11 Мар 2010, 22:01

знаеш не сакав да ставам вештачки инаку мене одма ми текна да ставам али да ти кажам ке пробам во секој случај а сакав да те прашам од прилика за колку време ти пораснаа пак ?[/quote]

јас сум со малер ги имам и изгорено со запалка хаххах и веѓи и трепки се изгорев ама незнам колку време им требаше да се средат не многу не се секирај
bibs

Фем почетничка

40

Мислење 13 Мар 2010, 15:14

bibs напиша:
maja8 напиша:Леле немој да ставаш надградба на трепки страшно ке се зезнеш. Сеуште се ежам кога ке помислам на моментот кога морав да ги кубам тие што сами не ми паднаа.... уфффф гадно, пола трепавици си ги искубав, а и тие со ми останаа беа мали и никакви :down:[/quo

хахха епа не ти текна само да ги скратиш со ножичка тие што ти штрчеа? :D

Абе на само што ми штрчеа, туку кај што ми паднаа вештачките ми беа многу ретки, и цели ми беа никакви :cry:
maja8

Жолто цветче

954475
Мислења: 1917
Зачленет: 03 Јан 2010, 23:46

Мислење 22 Мар 2010, 21:23

Си земав денес трепавици и сега незнам како да си ги ставам односно залепам ај ве молам казете ми како се лепат и со што посо лепакот е на нив малку ....
Milickaa

Бело цветче

10

Мислење 07 Апр 2010, 17:58

Jas pak imam problem mn mi se mali trepkite. Ne mi e nekoj problem ali znaete sakam i ja da imam ednas barem dolgi. sea kupuvam maskari za izdolzuvanje ama nisto. A nesakam vestacki trepki. Dali nekoj znae nekoja finta za izdolzuvanje?
karenin

Сино цветче

42101
Мислења: 227
Зачленет: 08 Мар 2010, 02:10
Локација: Skopje
"But when the strong were too weak to hurt the weak, the weak had to be strong enough to leave."
Слика

Мислење 25 Апр 2010, 18:22

karenin напиша:Jas pak imam problem mn mi se mali trepkite. Ne mi e nekoj problem ali znaete sakam i ja da imam ednas barem dolgi. sea kupuvam maskari za izdolzuvanje ama nisto. A nesakam vestacki trepki. Dali nekoj znae nekoja finta za izdolzuvanje?

Хахаха епа едиствена финта ти е маскарата :D :D
Не знам јас прилично имам долги и виткани трепки, многу убави, сама се испофалив :lol: , ама сепак ствам римел за зголемување и ми се прават бетер од вештачки. А римелот што го користам не е воопшто скап на пазар е 120 денари голден роуз на него пишува 4 x volume :D
Lizalka

Жолто цветче

600
Мислења: 2004
Зачленет: 29 Јан 2010, 13:39
She was a smart girl, but she fell in love ;)

Врати се на Лице

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 7 гости

Site Meter