Во слободното време обожавам да читам, најчесто во областа психолошки книги кои помагаат при градење на личноста, но сеедно. Доколку ми помогнете со некоја идеа ке ви бидам благодарна. Поздрав до сите вас.
pa ti gi preporacala tajna,mok na podsvesta,jedi moli voli hmmmmmm nemozam da se setam na nekoj drugi od taa oblast
Наташа ти ги препорачувам книгите на Џозеф Марфи како Моќта на потсвеста на пример,многу се убави и позитивни.
I jas obozavam da citam edni od najomilenite knigi mi se jadi, molise i uzivaj;znaes li da cuvas tajna i knig i poraka vo sise. Vi gi preporacuvam i uzivajte vo citanjeto
I jas bi sakala da procitam nekoja kniga koja ja hrani i zajaknuva licnosta)a inaku vi ja preporacuvam "Papata jovana" dokolku sakate da se uverite vo mocta i sposobnosta na zenite
Ах и ја сакам да ја прочитам Мокта на потсвеста,но препорачувам уште една книга,можеби е слична на неа,тоа е Најголемата вистинска тајна на светот од Ниче Димовски,конкретно се зборува за мокта на мислата,тоа што го мислиме има сила,односно му даваме енергија,затоа што тоа постојано го мислиме,што и да е.Интересна е.
Нора Робертс - Паднати ангели Убава сторија, поврзана со лудоста и трезвеноста на човекот, љубовта и скриените, потиснати чувства, убиство и мистерии.. Убава книга
Многу убави книги имам прочитано и не можам да определам една па затоа ќе ти набројам повеќе „Порака во шише„ - Николас Спаркс (ептен убава, да читаш и да плачеш“ „Се плашиш ли од темница„ и „Крвна врска“ - Сидни Шелдон и бестселерите од Ден Браун што ќе те остават без здив : „Дигитална тврдина“, „Точка на измама“, „ Ангели и демони“, потоа „ Мемоарите на една гејша“, „Ќерката на мојата најдобра пријателка“, „Чевлите на другата жена“ ... Која и од овие да прочитате нема да се покаете
Јас имам мн прочатани книги, меѓутоа вечно ќе ја препорачувам ШОЉА ЧАЈ ( не се сеќавам на авторот), потоа ЧЕВЛИТЕ НА ДРУГАТА ЖЕНА, КАДЕ ОТИДЕ ЉУБОВТА, ШАНГАЈ БЕЈБИ е исто така добра книга, ЕГИПЕТСКА СОНУВАЛКА ( од македонски автор е), Патување со љубената, 11 минути, грех њеној мами, ако ми текне уште некоја ке ти писам
Кујна од Лили Прајор - навистина слатко четиво. Природен роман, од Георги Господинов, забавен, поучен, искрен роман. Женски икони на 20 век, од Светлана Слапшак, куп есеи за жената, нејзината положба, објекти на обожавање, дискриминација... Има од се по нешто!
Јас ја имам прочитани Светот на Софија, ама не ми се допадна нешто посебно. На моменти станува ептен досадна и не може баш да го задржи вниманието. Меѓутоа ако сакаш книги за филозофијата, мислам дека ќе ти се допадне.
Книгата се вика знаеш ли да чуваш тајна? Инаку не е лоша книгата стварно,онака полесна,добра е да утепаш време и да се насмееш малку.