ТЕМА: Дали да му се вратам ?

Мислење 23 Сеп 2011, 01:40

Незнам веќе што ми се случува последниве месеци..
Ај шо се скарав, се скарав со типецов. Премногу го сакам, значи премногу..
Се обидов да го заборавам и тоа добро ми идеше (или сепак се лажам) добри три месеци се додека тој повторно не ми се јави и не ме побара.. Ова се случуваше секој ден, се додека не дојде кај мене дома пред врата.. Не искочив (иако копнеев од желба за повторно да бидам со него)..
Се изненадувам пак..повторно се труди за мене.. ми се јавува, ме бара насекаде.. Беше заминат летово во Италија на гости, секој ден додека беше таму го поминувавме на skype со зафркавања и слично.. Ниеден од нас двајца не се обиде да ја започне таа тема за нас.. Се врати и некако после толку "маки" се видовме.. После 8 месеци повторно седнавме еден до друг, се гушнавме.. Посакав тој момент вечно да трае.. За жал, вечерта ништо посебно не се случи, иако се гледаше многу јасно дека и тој сака повторно да биде со мене.. Откако помина таа вечер, негови другари од клас ме аднаа на Фејзбук, негов најдобар другар ми кажа дека тој се однесувал чудно..го немал видено таков до сега..
Што би ми дале како совет.. ?
marchy15

Фем почетничка

245
Мислења: 15
Зачленет: 02 Јун 2011, 14:22
Изгубив многу, но насмевката никогаш!

Мислење 23 Сеп 2011, 01:43

A зошто сте се скарале?! Што било тооолку страшно што ти не можеш да му простиш?
Според се ова што го напиша ми се чини дека дечково стварно се труди да те придобие, и тоа веќе бааги време. Што те спречува да бидеш пак со него не ми е јасно :?: Гордост ли е што ли е :?:
n.a.t.t.y

Зелено цветче

673320
Мислења: 593
Зачленет: 04 Јан 2011, 16:20

Мислење 23 Сеп 2011, 01:43

Pa razgovaraj so nego za da znaes na sto si..doznaj gi negovite cuvstva..ako i toj e zainteresiran togas prodolzi da se trudis..no zainteresiran da bide podobro a ne da iscezne pak na 2-3 mes. Ako se dvoumis za toa sto cuvstvuva toj podobro prekini go na vreme..dodeka tvoite cuvstva ne stanale mn pojaki..pozdrav i se nadevam deka ke bidete srekjni i zaedno :D
manja666

Сино цветче

519263
Мислења: 200
Зачленет: 23 Сеп 2011, 00:38
There is not a limit to what I can dream

Мислење 23 Сеп 2011, 01:46

n.a.t.t.y напиша:A зошто сте се скарале?! Што било тооолку страшно што ти не можеш да му простиш?
Според се ова што го напиша ми се чини дека дечково стварно се труди да те придобие, и тоа веќе бааги време. Што те спречува да бидеш пак со него не ми е јасно :?: Гордост ли е што ли е :?:

гордоста не толку колку што ме попречува влијанието од "другарките"..
marchy15

Фем почетничка

245

Мислење 23 Сеп 2011, 01:49

Сега ќе се правам чика цајкан ама морам пак да прашам, што проблем имаат другарките твои со него? Кажи ја девојче цела приказна, вака делче по делче до утре ќе се објаснуваме :D
n.a.t.t.y

Зелено цветче

673320

Мислење 23 Сеп 2011, 01:51

n.a.t.t.y напиша:Сега ќе се правам чика цајкан ама морам пак да прашам, што проблем имаат другарките твои со него? Кажи ја девојче цела приказна, вака делче по делче до утре ќе се објаснуваме :D

хаха, нема шо да објаснам, ЉУБОМОРАТА си го прави своето..
marchy15

Фем почетничка

245

Мислење 23 Сеп 2011, 01:54

Eпа ако си 100% сигурна дека се само љубоморни, тогаш и не ти се прави другарки и не вреди заради нив да пропушташ шанса да бидеш со некој на кој му значиш и ти значи. А ако те советуваат да не се смируваш со него зошто сметаат дека навистина не е за тебе или дека те лаже, веројатно се во право зошто тие гледаат од друг агол на целата ситуација и многу потрезвено размислуваат.
n.a.t.t.y

Зелено цветче

673320

Мислење 23 Сеп 2011, 12:18

Срцка таа...не се секирај...I feel love...немој да ме сватиш погрешно и ја не сум нешто многу стара...ама оваа детска љубов ќе ти биде најувава...тоа со другарите ти е финта....така праат сите машки...уживај во моментот..што и да се случи... :rofl:
MalataNena

Сино цветче

7637
Мислења: 114
Зачленет: 04 Апр 2011, 20:17
Локација: in coffe shop
↖↖↖↖↑↗↗↗↗
←←FakePeopleEverywhere→→
↙↙↙↙↓↘↘↘↘

Мислење 23 Сеп 2011, 12:24

Можеш слободно да му се вратиш, можеби тој сега сватил дека те сака, и дека сака да биде со тебе, можеби вие сте биле во погрешен период заедно, а и самата велиш дека не си го заборавила ... А добро знаш дека машките покасно созреваат од нас женските,и никогаш не слушај никој што ти зборува, а тоа што неговите другари те аднале на Фб, тоа е затоа што сакале да знаат кој е должен за среката на нивниот другар :* ... Не ја мисли многу :D

Што уште чекаш ?!?!?! Ајде трчај во неговата прегратка и уживај во љубовта... Ти држам срека

ПС: Па потоа ке чекаме детали :*
lovely-girl

Сино цветче

7483
Мислења: 232
Зачленет: 08 Сеп 2010, 12:49

Мислење 24 Сеп 2011, 07:01

Марчи ,среќно!
Без двоумење да организираш една убава средба лице в лице ,сами двајцата ,да си изнакажите се што ви лежи на срце.
Расчистете ги работите меѓу вас ,другото само ќе си дојде :*
MarchelineAmaru

Жолто цветче

5404474
Мислења: 1396
Зачленет: 07 Јул 2010, 19:57
Локација: The First Circle of Hell
EvErYtHiNg AlWaYs HaPpEnS 4 A ReAsOnСлика

"...It's me and you - or walou..."

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter