ТЕМА: Дали да му се вратам ?

Мислење 24 Сеп 2011, 13:07

мене ме интересира причината поради која сте се скарале? да не не е во прашанје лјубомора од другарките,да не знаат они нешто што дечкото ти има направено па сеа затоа се толку против него? како и да е тоа што те бара веќе долго време цени го,и немаш апсолутно никаква причина доколку силно го сакаш да бидеш со него.доколку другарките ти се навистина другаарки,ке те сватат дека го сакаш и ке бидат до тебе во секој момент а доколку не ти се,такви не ти ни требаат.незнам зашто нешто во мене ми кажува дека тие твои другарки немаат дечковци или грешам? :) не се замарај со никој девојче биди си среќна
fotografija20

Фем почетничка

83
Мислења: 42
Зачленет: 12 Јун 2011, 23:30

Мислење 24 Сеп 2011, 13:18

Е многу голем проблем имате. Не знам зосто сте се скарале , и зосто прасувас дали да му се вратис кога тој не ја ни отворил темата за вас, камоли да те молел да му се вракас... |(
Ке ти казам само едно, If a guy wants to be with you, he will make it happen. ;) Така да понасај си се најнормално, друзете си се , и ке видис како ке се одвиваат работите.
Unica

Сино цветче

199173
Мислења: 323
Зачленет: 05 Окт 2010, 00:12
I carry your heart. I carry it in my heart..

Мислење 21 Јан 2012, 05:47

Епа дечки, сега стигнувам да ви одговорам :D

Ве послушав, зборевме, му признав дека го сакам, но ми призна и тој и сега сме заедно веќе еден месец..
Фала ви многу на помошта и на храброста.
Ве сакам <3
marchy15

Фем почетничка

245
Мислења: 15
Зачленет: 02 Јун 2011, 14:22
Изгубив многу, но насмевката никогаш!

Мислење 21 Јан 2012, 20:45

мило ми е за вас, и со срека и со убаво да ви е :)
долго време да си бидете заедно
и :!: НЕ ДОЗВОЛУВАЈ тугата љубомора да ти го уништи животот во случајов љубовта
srcekrsacka

Жолто цветче

4532777
Мислења: 1604
Зачленет: 26 Ное 2010, 18:13

Мислење 24 Јан 2012, 00:23

Gledam deka najdobro funkcionirate od dalechina. Ako sakate da vi uspee vrskata eden od vas neka fati Kandahar.
ma.lena-20

Фем почетничка

10
Мислења: 13
Зачленет: 23 Јан 2012, 18:18
After a certain age every man is responsible for his face.

Мислење 24 Јан 2012, 00:30

Во никој случај не треба да "враќате" бидејќи така ке се чувствувате уште по бедно, сега зборувам општо а не за конкретен случај така да, да не се пронајде некој во моето излагање бидејки е тоа општо и се однесува на тоа како јас би се чувствувала ако се спуштам на тоа ниво само за да му вратам, јас едноставно би се чувствувала како курва, и неспособна особа да се издигнам над ситуацијата и со крената глава, да му свртам грб и да продолжам понатаму, бидејќи единственото нешто што неможам да го простам е неверството.
mihaela.barbi

Фем почетничка

50
Мислења: 22
Зачленет: 23 Јан 2012, 20:23

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter