ТЕМА: Дали да му верувам и да се впуштам во врска?

Мислење 11 Јан 2012, 03:38

butterfly.mk напиша:Он ја знае ситуацијата како ми била , и реагира подобро одколку што се надевав. Ми рече од сега натака никој нема да те повреди .

А јас се осеќам ... не знам ... како на 7-мо небо :$

Супер! Гледаш дека можеш да продолжиш понатаму. И ај не туку се двоуми, туку уживај и не му ја мисли многу. :)
gwen

Сино цветче

4583
Мислења: 241
Зачленет: 13 Дек 2009, 16:51
If I let my self to hope, and it came to nothing... That would kill me!

Мислење 11 Јан 2012, 03:47

Јас мислам дека неможеш да пресудиш врз основа на годините и доколку не пробаш неможеш да знаеш! :)
Си имала лошо искуство, тоа е тоа, секој има некое такво искуство.. тоа не е причина да не му дадеш на некого шанса што можеби стварно ја заслужува!
Можеби баш он е тој што ќе те направи среќна! :)
Јас мислам дека треба да пробаш, ништо нема да изгубиш само можеш да добиеш две релативно многу добри работи :
1. Многу љубов!
2. Ново искуство! ;)
suGarBaby

Сино цветче

404
Мислења: 167
Зачленет: 29 Јан 2010, 22:16
Паметна девојка бакнува, но не љуби, слуша, но не верува и си заминува пред да биде оставена. (:

Мислење 20 Јан 2012, 02:29

Мора да пробаш со него бидејќи кажа дека имаш доверба во него и тој те сака :D ...
Aко ја пропуштиш шансава подоцна можеби ќе се каеш ... убаво е кажано дека треба да се искористат сите шанси кои ни ги дава животот ;) Затоа фати си се и уживај :)
G-Unit

Фем почетничка

00
Мислења: 5
Зачленет: 20 Јан 2012, 01:43

Мислење 24 Јан 2012, 00:01

Traumatskite iskustva se seriozna rabota, a ti ochigledno teshko gji menadzirash! Iskreno, se do posledniot pasus mislev deka imash maksimum sedumnaeset godini. I da beshe taka problemot nemashe da bide seriozen, ama vaka...

Потсетување од модератор

Ве молиме пишувајте на кирилица. Ако не знаете како, прочитајте овде.
ma.lena-20

Фем почетничка

10
Мислења: 13
Зачленет: 23 Јан 2012, 18:18
After a certain age every man is responsible for his face.

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter