ТЕМА: Kaко се справувате со женкарите?

Мислење 28 Фев 2011, 16:22

Има повеќе случаи каде што мушкото е женкариште тешко по кое сите девојчиња паѓаат на гз а, вие, неговата женска ужасно се нервирате за тоа...
Мојов е таков и ми ги кине живците но незнам како да се справам со тоа, на секои две минути гледам дека некоја незнам ти која му постирала на wall и незнам како да го спречам тоа, како да му го свртам вниманието само кој мене...
A најлошо од се е тоа што тој на сите тие девојки им вракја со мнооооогу љубов... Свесна сум дека е мушко и дека колку и да е заљубен неможе да не фрли око на други но ова е претерано...
Верувам дека има повеќе форумџики кои имаат искуство со скопскиве фраерчиња..
Ве молам... совет!
Благодарам однапред!
:)
sillygirl

Фем почетничка

212
Мислења: 19
Зачленет: 21 Фев 2011, 21:18

Мислење 28 Фев 2011, 16:24

sillygirl напиша:Има повеќе случаи каде што мушкото е женкариште тешко по кое сите девојчиња паѓаат на гз а, вие, неговата женска ужасно се нервирате за тоа...
Мојов е таков и ми ги кине живците но незнам како да се справам со тоа, на секои две минути гледам дека некоја незнам ти која му постирала на wall и незнам како да го спречам тоа, како да му го свртам вниманието само кој мене...
A најлошо од се е тоа што тој на сите тие девојки им вракја со мнооооогу љубов... Свесна сум дека е мушко и дека колку и да е заљубен неможе да не фрли око на други но ова е претерано...
Верувам дека има повеќе форумџики кои имаат искуство со скопскиве фраерчиња..
Ве молам... совет!
Благодарам однапред!
:)

Кога си го знаела како „ Женкариште “ Зошто воопшто, си фаќала работа со него ?
Ако започнуваш нешто со таков човек, би требало да си свесна за последиците.
нај веројатно си мислела, токму поради тебе ке се промени! но нема, надворешен изглед се менува карактер не.
Symona

Бело цветче

497
Мислења: 94
Зачленет: 25 Дек 2010, 18:42
Што јас можам да направам со една насмевка, дури ни најмоќните мажи не го можат тоа ни со плачење
Слика

Мислење 28 Фев 2011, 16:29

Па, верувам дека ќе успеам да променам нешо у него пошо се другари со братучед ми и коа зборував со него ми кажа дека сум била прва шо несакал да ја мота уше коа се видовме првиот пат, туку сакал со мене да иде побавно и веќе 8 месеци идеме бавно... И од пред 3 недели сме официјално дечко и девојка.
sillygirl

Фем почетничка

212

Мислење 28 Фев 2011, 16:36

Silly Girl па тој твојот е голем скот.Зарем за него да си ги кинеш живците?Тој едноставно ужива во вниманието на другите девојки на фб а тебе не те ни погледнува,глупаво зарем не!Мислиш останал само на постирањето на ѕидот ма 100% има и нешто повеќе.Со таков неизживеан мочко да си немаш работа,од каде при тебе за девојка да има и други девојки-пријатели на ФБ,мислам работава нема логика.Да го пратиш право во градинка кај дечињата!
Lajt

Фем почетничка

59
Мислења: 12
Зачленет: 03 Фев 2011, 19:26
Свати ме како сакаш

Мислење 28 Фев 2011, 16:37

Да одите бавно???????? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Леле глупост на деценијата,тој нема искрени намери со тебе
Lajt

Фем почетничка

59
Мислења: 12
Зачленет: 03 Фев 2011, 19:26
Свати ме како сакаш

Мислење 28 Фев 2011, 16:38

Sillygirl, немој да бидеш silly.
Не велем дека на дечкото не му значиш ништо, но таквите машки се на таков Дон Жуански живот научени, и не се менуваат баш лесно.
Тој може да збори што сака и на кого сака, не значи дека е вистина.
Прво, ако мислиш дека стварно те сака, кажи му отворено дека ти сметаат сите тие постови и дека уште повеќе ти смета тоа што тој враќа на нив, како ти да не постоиш. Ако го направи тоа, девојките ќе видат дека тој е со тебе и само со тебе, и кога тогаш ќе оладат.
И на крај краева, зошто се замараш толку со фејсбук? Веројатно пола од тие женски не ги ни познава, само се занесуваат на фб. Заедно сте веќе 8 месеци, би требало да знаеш која ја знае, за која што мисли отприлика.
Ама ако видиш дека си тера по свое, немој да останеш со него и немој да те влече за нос, ти ќе останеш повредена, а тој веќе ќе си има резерви. ;)
n.a.t.t.y

Зелено цветче

673320
Мислења: 593
Зачленет: 04 Јан 2011, 16:20

Мислење 28 Фев 2011, 16:39

eve jas nemam iskustvo so skopski fraeri ama vo ista situacija sum kako tvojata samo sto jas se nerviram od samata sebe oti znam kako da mu zavrtam pamet na mnogu povozrasen od mene a na onoj mojov 4 god postar mislam deka ili ke go ubijam ili ke poludam.toj si leci kompleksi i nemu mu e interesno toa sto privlekuva vnimanie no veruvaj bidi malku posamouverena i ne pokazuvaj ljubomora i nemoj da pravis sceni toj e tolku opien od slavata sto moze vo sekoj moment da rece kraj neznam kolku vi e ozbilna vrskata no eve sega zboram malku i od moe licno odnesuvanje.skoro site sme bile nekogas vo oblaci da priznaeme,svrti ja situacijata i razmisli ti koga bi bila vo negova koza.flertovi udvaraci site te posakuvaaat centar paznja.e jas bi go uzivala toa ama ako toj do mene veruva vo sebe i mi rece AKO MISLIS DEKA KE NAJDES PODOBAR ODI znaes onaka ladno pa neznam kakov flert da e i kakvi postovi da se mene bi mi se vrtelo u glavata deka seto toa e zabava i nebitno daj malku da pazam da ne ja izgubam licnosta do mene.znaci bez sceni i ne se glupiraj u javnost da mu zboris nesto mislam da mu prefrlas nasamo prasaj go so tocno saka u zivoto saka mivka ili ZENSKA u prava smisla na zborot.mene mi donese uspeh ti posakuvam i tebe

Потсетување од модератор

Ве молиме пишувајте на кирилица. Ако не знаете како, прочитајте овде.
Butterfly-itgirl4s

Сино цветче

20054
Мислења: 414
Зачленет: 29 Јан 2011, 17:03
i was born cool but global warming made me hot :))

Мислење 28 Фев 2011, 16:39

Да те сака и да има сериозни намери, веројатно за овие 8 месеци ќе било друга приказна. |(
Батали!
starfish

Жолто цветче

75941630
Мислења: 4080
Зачленет: 31 Јан 2010, 23:50
Слика

Hiljadu necijih srecnih casaka bice kao ovaj, ali ovaj nikada više.
Hiljadu tudjih ljubavi bice kao ova, ali ova nikada više.
Nikada: jedina konacnost.

Мислење 28 Фев 2011, 16:46

Butterfly-itgirl4s фала ти на советот
А женски не идеме 8 месеци, толку време се знаеме и се запознававме... за тек сега јас да наседнам на неговите ветувања...
sillygirl

Фем почетничка

212

Мислење 28 Фев 2011, 16:48

Не се справувам јас со нив....ги одјебувам лагано.....неможе он да биде женкар, колку јас што можам да бидам кучка........... :devil:
enca.69

Жолто цветче

27792519
Мислења: 1676
Зачленет: 25 Дек 2009, 17:16
If u wait to do something untill you`re complitely sure...you probably won`t do much in your life

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter