Mellanii напиша:Епа вака по последната разделба со бившиот помина многу време и понав многу тешки месеци но сега полека се враќам во нормала.Мислев дека после него веќе никогаш нема пак да бидем среќна но не било така..се запознав со еден дечко кој многу ми се допадна.Секој ден ми се јавува зборуваме по цел ден,многу е добар кон мене..но многу ме потсетува на мојот бивши со тиа комплименти,женкар..ги знам веќе на памет какви се и мојот бивши на почетокот беше премногуу добар но на крајот си го покажа лицето и многу ме повреди..па сега се плашам да не биде исто и со овој и дали и тој е можеби како него
Mellanii напиша:Епа вака по последната разделба со бившиот помина многу време и понав многу тешки месеци но сега полека се враќам во нормала.Мислев дека после него веќе никогаш нема пак да бидем среќна но не било така..се запознав со еден дечко кој многу ми се допадна.Секој ден ми се јавува зборуваме по цел ден,многу е добар кон мене..но многу ме потсетува на мојот бивши со тиа комплименти,женкар..ги знам веќе на памет какви се и мојот бивши на почетокот беше премногуу добар но на крајот си го покажа лицето и многу ме повреди..па сега се плашам да не биде исто и со овој и дали и тој е можеби како него

Tamy.kitty напиша:Можеби беше грешка но јас се заљубив во женкар
дали може да се пронени тој или цел живот ке биде таков ?
Дали може да се биде во врска со него ?
Дали тој ќе ме вара во врска ?
Или морам да се откажам ?
Размислувам со денови на оваа тема но денес е крајно морам да се одлучам ве моламм ми треба брз совет дса ми кажам да или да се откажам ??
Ве молам помагајтее
Благодарам однепред![]()
![]()

Tamy.kitty напиша:Девојки може ли да ми кажете дали јас да се фатам со женкар ?
Денеска е нашата прва средба треба да ми кажам одговор ?
се плашам да не ми прави вака и мене..
Ве молам помогнете ми
Благодарам однапред. :-*

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин