ТЕМА: Kaко се справувате со женкарите?

Мислење 22 Сеп 2011, 13:14

Епа вака по последната разделба со бившиот помина многу време и понав многу тешки месеци но сега полека се враќам во нормала.Мислев дека после него веќе никогаш нема пак да бидем среќна но не било така..се запознав со еден дечко кој многу ми се допадна.Секој ден ми се јавува зборуваме по цел ден,многу е добар кон мене..но многу ме потсетува на мојот бивши со тиа комплименти,женкар.. :worried: ги знам веќе на памет какви се и мојот бивши на почетокот беше премногуу добар но на крајот си го покажа лицето и многу ме повреди..па сега се плашам да не биде исто и со овој и дали и тој е можеби како него :@
Mellanii

Фем почетничка

49
Мислења: 19
Зачленет: 23 Авг 2011, 12:57

Мислење 22 Сеп 2011, 18:00

Mellanii напиша:Епа вака по последната разделба со бившиот помина многу време и понав многу тешки месеци но сега полека се враќам во нормала.Мислев дека после него веќе никогаш нема пак да бидем среќна но не било така..се запознав со еден дечко кој многу ми се допадна.Секој ден ми се јавува зборуваме по цел ден,многу е добар кон мене..но многу ме потсетува на мојот бивши со тиа комплименти,женкар.. :worried: ги знам веќе на памет какви се и мојот бивши на почетокот беше премногуу добар но на крајот си го покажа лицето и многу ме повреди..па сега се плашам да не биде исто и со овој и дали и тој е можеби како него :@

мелани, претпоставувам дека ти мнг си го сакала бившиот , но тоа што веќе се враќаш во нормала не значи дека пак ќе биде иста песна. Тоа што некој скот те повредил сега сигурно си ја удира главата од зид, ако уште не почнал кај и да е кје почне. а што се однесува до тој страв или некоја одбивност што ја имаш моментално ќе ти кажам едно. точно е дека постојат машки кои се женкари, глупави и детинести, но има и такви кои не кажуваат убави работи за на крај да те повредат што значи онаа добро позната фраза за машки као сите се исти не е точна баш напротивв- НЕ СЕ СИТЕ МАШКИ ИСТИ. мој совет е да не брзаш но да не се плашиш повторно да се заљубиш, ти советувам да помине некое време пред повторно да се впуштиш во било каква врска. прво скорз избришго тој бивши од глава и срце па терај после!
ти посакувам среќа :)
scream1

Бело цветче

551
Мислења: 52
Зачленет: 07 Јун 2011, 23:44

Мислење 22 Сеп 2011, 18:03

Mellanii напиша:Епа вака по последната разделба со бившиот помина многу време и понав многу тешки месеци но сега полека се враќам во нормала.Мислев дека после него веќе никогаш нема пак да бидем среќна но не било така..се запознав со еден дечко кој многу ми се допадна.Секој ден ми се јавува зборуваме по цел ден,многу е добар кон мене..но многу ме потсетува на мојот бивши со тиа комплименти,женкар.. :worried: ги знам веќе на памет какви се и мојот бивши на почетокот беше премногуу добар но на крајот си го покажа лицето и многу ме повреди..па сега се плашам да не биде исто и со овој и дали и тој е можеби како него :@

Само напред не мисли на бившиот и мисли дека тој е по добар од него!
N.A.T.A.S.A

Зелено цветче

438404
Мислења: 650
Зачленет: 21 Окт 2010, 23:22
Локација: Рајска Градина!
Тешко е да си убав на овој свет, а уште потешко да си најубав, јас си знам како ми е!

Мислење 22 Сеп 2011, 18:05

Со нив не треба ништо да се сфаќа сериозно, не треба врзување и баење на телефонот да ви се јави, треба да бидеш ладна, да не му придаваш големо значење и да знаеш кога да се тргнеш од него ако не покаже никакви знаци на промена :)
femina90

Жолто цветче

1670820
Мислења: 3595
Зачленет: 25 Дек 2009, 01:21
Локација: Скопје
Not every brigde wants to be crossed :)

Мислење 07 Фев 2012, 21:44

Можеби беше грешка но јас се заљубив во женкар 
дали може да се пронени тој или цел живот ке биде  таков ?
Дали може да се биде во врска со него ?
Дали тој ќе ме вара во врска ?
Или морам да се откажам ?
Размислувам со денови на оваа тема но денес е крајно морам да се одлучам ве моламм ми треба брз совет дса ми кажам да или да се откажам ??
Ве молам помагајтее 
Благодарам однепред :worried: :worried:
Tamy.kitty

Фем почетничка

11
Мислења: 7
Зачленет: 27 Јул 2011, 16:04

Мислење 07 Фев 2012, 22:08

Tamy.kitty напиша:Можеби беше грешка но јас се заљубив во женкар 
дали може да се пронени тој или цел живот ке биде  таков ?
Дали може да се биде во врска со него ?
Дали тој ќе ме вара во врска ?
Или морам да се откажам ?
Размислувам со денови на оваа тема но денес е крајно морам да се одлучам ве моламм ми треба брз совет дса ми кажам да или да се откажам ??
Ве молам помагајтее 
Благодарам однепред :worried: :worried:

Вака... Не било грешка што си се заљубила, ама... од таквиот дечко не очекувај многу.
Немој да мислиш дека можеш да го смениш, он ако сака да се смени самиот- ќе се смени...
Може да се биде во врска да, и да се нервираш до крајност.
Варањето не зависи толку од тоа дали е женкар, варањето зависи од неговите принципи...Распрашај се дали имал девојки кои ги варал или не? Мојов беше иначе страшен женкар ама немаше ниеднаш изварано девојка...( освен со мене )...
Е сега за откажувањето...Јас искрено не се откажав а тоа ми беше грешка- гледајки ја ситуација денес. Само си плачев, бев повредена, он.... така бледо ме гледаше не му беше јасно што ми смета?! Пошто нели он е тој што си е, и одеднаш ти си против неготово женкарско однесување.
Такада размисли си убаво....
Со среќа :)
Dazzle

Сино цветче

682174
Мислења: 275
Зачленет: 03 Јан 2012, 19:43
Слика

Мислење 08 Фев 2012, 16:57

Девојки може ли да ми кажете дали јас да се фатам со женкар ?
Денеска е нашата прва средба треба да ми кажам одговор ?
се плашам да не ми прави вака и мене..
Ве молам помогнете ми
Благодарам однапред. :-*
Tamy.kitty

Фем почетничка

11
Мислења: 7
Зачленет: 27 Јул 2011, 16:04

Мислење 08 Фев 2012, 17:06

сигурно добро ќе си поминиш вечерва зошто тие знаат како треба :) а тоа дека ќе има и други девојки освен тебе, никој не може да го потврди или негира јас би пробала да бидам со него ама ако гледаш дека не оди тогаш стави крај... и мој совет ти е да не му веруваш многу и филмовите што ќе ти ги прави колку и да ти звучат убаво не си ги прави и ти... и држи си ги коленцата едно до друго вечерва :) позз
Mer4e

Бело цветче

2333
Мислења: 71
Зачленет: 12 Фев 2010, 01:09
i miss him

Мислење 09 Фев 2012, 01:55

Tamy.kitty напиша:Девојки може ли да ми кажете дали јас да се фатам со женкар ?
Денеска е нашата прва средба треба да ми кажам одговор ?
се плашам да не ми прави вака и мене..
Ве молам помогнете ми
Благодарам однапред. :-*

Ох девојче ако знаеш дека е женкар, би ти препорачала да си седиш настрана и да не си го комплицираш животот..........таквите само солзи носат!
Fleur-De-Lis

Сино цветче

4436
Мислења: 140
Зачленет: 05 Фев 2012, 01:41

Мислење 13 Фев 2012, 15:03

На женкарите треба само топло-ладно.. Повеќе ладно, мразалки отколку топло... Да не ги примеќаш, да му дадеш до дознаење дека тој не пали кај тебе и ќе види, ќе не види ќе ви дојде како Леси кучи 8)

Сите машки се женкари, кој помалку, кој повеќе ама алмост сите машки сакат да грабнат појќе како демек, еве брат, фраер сум 8)

Со оние ептен зенкари, кажав, не обрнувајте внимание, и на паѓајте им на колена.. Само така ќе го задржите и ќе имате време да му покажете дека вредите за да остане кај вас... Ако паднете прелесно, ќе останете још једна у низу и ништа више.. Што викаше една: -Бев само број, ама и тој не знаеше кој број сум... :tmi:
Miss666

Зелено цветче

254177
Мислења: 588
Зачленет: 24 Јул 2011, 17:36
Локација: Местото до Дарко Станиќ :)
Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.”

Don't be so quick to judge me, you only see what I choose to show:*

<3 <3 <3 <3 DARKO STANIC <3 <3 <3 <3

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter