Форумџика на годината

Ми се свиѓа неговиот ДРУГАР :О

Дискусија во 'Канта' започната од Rochiix3, 18 април 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Rochiix3

Rochiix3 Активен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Заљубена сум во едно момче. 2 години поголемо од мене значи јас сум 13, а тој 15, денеска му пратив едно писменце но го фрлил како што велат моите другарки и го видов во рацете на една што најногу ја мразам :tmi: . Денеска наутро, неговиот другар на тој што го сакам ме гледаше цело време, па кога направив огромен балон со мастиката што ја имав го погледнав тој, а пак тој гледаше во мене и му кажуваше на другарот. Незнам дали и тој ме свиѓа ? (секако дека е тешко да знам бидејќи сум во Германија, и тој исто така) Може да кажете ваше мислење ? Ќе ми помогне :) Ви благодарам :*

2. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Девојче ај бе оди фати книга учи нешто, не се глупирај, ја го свиѓам, он не ме свиѓа, другар му ме свиѓа, заедно се свиѓаме. Имаш 13 години бе ееееј не се потресувај кој кого свиѓа и не отварај без врска теми. Што имаше врска тоа што ти си во Германија и он исто, или не знаеше како да се пофалиш.
    Друг пат кога ќе направиш балон со мастиката, те молам тоа да биде хуба буба и додека го дуваш плесни се по фаца, може двајцата ќе те засвиѓаат.

На Umbrella22 и CocoLady им се допаѓа ова.
  3. CocoLady

CocoLady Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    159
    [/quote]

Девојче ај бе оди фати книга учи нешто, не се глупирај, ја го свиѓам, он не ме свиѓа, другар му ме свиѓа, заедно се свиѓаме. Имаш 13 години бе ееееј не се потресувај кој кого свиѓа и не отварај без врска теми. Што имаше врска тоа што ти си во Германија и он исто, или не знаеше како да се пофалиш.
    Друг пат кога ќе направиш балон со мастиката, те молам тоа да биде хуба буба и додека го дуваш плесни се по фаца, може двајцата ќе те засвиѓаат.[/quote]

ХАХАХАХААХАХХАХАХАХА Царррррр !!!! :D

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Rochiix3

Rochiix3 Активен член

Се зачлени на:
    14 април 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    Ако сакаш да одговореш како човек во ред, а ако си за вреѓање, немора ни да пишуваш. А за книгата не се секирај ти ;) И ако не ти се допаѓа нешто СЛОБОДНО ИЗЛЕЗИ И НЕ ОДГОВАРАЈ ! А овој твој совет за мастиката, тебе во лице ќе ти го плукнам, а не да си го залепам самата! Мош тогаш во тебе сите ќе се заљубат да не велеме „ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА“ :* Ајт позз

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.