LoveTheWayYouLie напиша:Здраво девојки...
Значи вака со дечко ми идеме 2 години се е супер само едно нешто не штима.Пре точно 4 месеци паднав од мотор и ногата ја удрив и тој како дечко беше секоја ден кај мене ми помагаше едно друго го запостави факлутетот заради мене и такви работи...Но тој пред една недела ја скрши раката и сега не знам дали да бидам секоја ден покрај него или онака само да поминам еднаш...ако одам секоја ден ке си речи аман секоја ден си тука не сум инвалид..ако одам на 1 до 2 саата ке си речи јас со неа цели денови и ноќи а таа само 1 саат...не знам што да направам ????? Како да постапам се плашам да не згрешам па да си направам проблеми ....

hermosa напиша:Тоа веќе е НЕПОЧИТУВАЊЕ спрема тебе.одма да го шкартираш дечково,тоа е пред се нехумано и непростливо...Немал време за тебе
.
За џабе не се рекло вистински пријатели се само оние кои се тука за тебе и кога им требаш,а не само кога ти на нив им требаш!
Како и да ,душичке,ти посакувам што побрзо да оздравиш,и немој да се оптеретуваш за некој што не заслужува ниту една твоја мисла .

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости