ТЕМА: Си ја смени лозинката на фб...

Мислење 22 Јан 2012, 00:52

Заедно сме точно 2 години, првата година ни беше супер..но во втората година нешто се смена во него не беше онај кој е секогаш тука за мене, претхоно се си кажувавме меѓу себе но една вечер додека седев на неговиот фб започнав да бришам некој девојки што мислев дека вистина нема потреба да бидат во неговиот профил, кога му кажав за тоа тој збесна и го смена пасвордот OK се пмирив со тоа некако тоа траеше околу 4 месеци но тој започна да ме избегнува да ме игнорира, очајував плачеВ. Се одлучив да му го хакнам фб кога влегов во неговиот фб се скршив едноставно никогаш не се имав почувствувано толку збунето тој си пишувал со други чупињапр..срце муце..бакнежи. Тоа беше крај за прв пат, после неколку дена тој ме молеше ми се извинуваше за втора шанса велејќи ми дека тие се ништо и дека ништо не направил, му повервав и се смиривме одтогаш се смена малку но, поминаја 7 месеци одтогаш и повторно си го смена пасвордот и не ми го кажува..Што да правам?
Mb34

Фем почетничка

222
Мислења: 37
Зачленет: 21 Окт 2011, 12:48

Мислење 22 Јан 2012, 00:58

Девојко дали ке му го знаеш фб или не он ако сака ке те вара...
Дали ке му се јавуваш и ке ти кажува кога моча кога сере ништо не менува, ако сака пак ке те изневери!!
Аман више со тој фб, до кога ке се замарате? |(
WomanInRed

Жолто цветче

77079
Мислења: 1123
Зачленет: 13 Мај 2011, 13:01
Дали пеперутките кога ќе се заљубат чувствуваат луѓе во стомакот?

Мислење 22 Јан 2012, 01:00

Имаш 15години, а во врска сте 2 години???
Прво, влегување во неговата приватност така наречена фејсбук профил и бришење пријатели е сосем погрешно. Те сфаќам, 15години си, во ред.
Тој флертува со други девојчиња, уште асолно не го здрмал пубертетот (кај машките доаѓа подоцна) не можеш да се обврзуваш уште сега.
Не ти е време за сериозна и долга врска, сфати го ова најдобронамерно.
Мавни го на страна и дечкото и фејсбукот, другарките под рака и забавувај се/
Излегувај, шетај, бркај симпатии за сериозни врски имаш ехеее уште колку време :)
Noemi

Зелено цветче

912823
Мислења: 795
Зачленет: 07 Апр 2010, 20:16
Локација: Next to my highest aspirations
“The secret of success is to do the common things uncommonly well.”
— John D. Rockefeller

Мислење 22 Јан 2012, 01:01

WomanInRed напиша:Девојко дали ке му го знаеш фб или не он ако сака ке те вара...
Дали ке му се јавуваш и ке ти кажува кога моча кога сере ништо не менува, ако сака пак ке те изневери!!
Аман више со тој фб, до кога ке се замарате? |(

Проблемот е тоа што и првиот пат се држев на тоа а на крај шо добив само разочарување...
Mb34

Фем почетничка

222

Мислење 22 Јан 2012, 01:01

Јас да бев на негово место, би ти се скарала. Знаеш зошто?! Па, иако ти е тој дечко, не ти дава право да му чепкаш по фб, па и да му бришеш „пријателки“
Приватност малку, не ќе ти било поубаво?! Јас со мојов ни фб пасворди знаеме, ниту чепкаме по телефони да проверуваме пораки. Ништо од тоа. Си му се смачила на дечко ти. Опуштено малку.

П.С. не видов колку години си имала. ОМГ, сериозна врска?! 2 години? :o
LittleDevil

Жолто цветче

15201225
Мислења: 1308
Зачленет: 20 Јул 2011, 18:40
Локација: Земјата на сонцето, МАКЕДОНИЈА!
Ако сакаш да леташ, мораш да се ослободиш од сра*ата кои те влечат надолу :)

Мислење 22 Јан 2012, 01:03

Noemi напиша:Имаш 15години, а во врска сте 2 години???
Прво, влегување во неговата приватност така наречена фејсбук профил и бришење пријатели е сосем погрешно. Те сфаќам, 15години си, во ред.
Тој флертува со други девојчиња, уште асолно не го здрмал пубертетот (кај машките доаѓа подоцна) не можеш да се обврзуваш уште сега.
Не ти е време за сериозна и долга врска, сфати го ова најдобронамерно.
Мавни го на страна и дечкото и фејсбукот, другарките под рака и забавувај се/
Излегувај, шетај, бркај симпатии за сериозни врски имаш ехеее уште колку време :)

ЕЕ да знајш колку сакам така да е...ама..:/ едноставно не можам :(
Mb34

Фем почетничка

222

Мислење 22 Јан 2012, 01:09

Додека дозволуваш фб да ти ја уништува врската не си зрела за ништо...
WhiteAngel

Жолто цветче

1548745
Мислења: 2104
Зачленет: 31 Јан 2011, 20:52
Локација: Таму некаде...во светот на принцезите од бајките
Слика

Keep calm, Shop and wear Heels!!

Мислење 22 Јан 2012, 01:12

И ти си виновна малку не е само тој...Ке кажам тоа што веке го кажаа...

Со кое право ти му бришаш пријатели од фејсбук?Тоа што си му девојка не значи дека мора да бришаш пријателки?
Очекуваш човекот да се затвори и да не контактира со речиси никој затоа што е во врска со тебе? :fubar:
Ке се почуствува дека го гушиш па подоцна се чудиш зошто го сменил фејсбук лозинката...

И подобро решете го тој проблем еднаш за секогаш.А за следен пат да знаеш дека лозинките се приватна работа и дека не смееш да го злоупотребуваш тоа.

Јас да сум била ке сум се извадила од такт...

А мене уште не ми е јасно зошто се даваат тие податоци? :tmi:

Извини ако бев груба.
Pelikuna

Жолто цветче

16561495
Мислења: 1565
Зачленет: 15 Апр 2011, 19:08
Локација: nowhere

Мислење 22 Јан 2012, 01:16

Слика
thinkerbell

Зелено цветче

18201120
Мислења: 710
Зачленет: 20 Ное 2010, 15:06
Локација: Далеку од тука
We need to make books cool again. If you go home with somebody and they don't have books, don't fuck them.

Слика

Мислење 22 Јан 2012, 01:18

нова тема за ова??? :x Можеше да пишеш во љубовни проблеми и совети, тамо ќе ти одговоревме, ама ајде не е мое да зборам , нека средат тоа модераторките.
Прва работа 15 години, врска од 2 години?? Јас искрено на 13-14 и 15 години, си правев лексикони и си ја ШМЕКАВ :lol: симпатијата! Уживај во годинките девојче има време за серизона врска и дечко верувај, не ти е време да кинеш нерви сега за некој! Има кога :)
Втора работа, хакнување на фб само за да дознаеш нешто?? Ова ти покажува дека немаш доверба во него, а ако немаш што мајка бараш да си со него?
Трета работа (од искуство кажувам-мене ми се случи нешто слично) ако еднаш погрешил и сте раскинале верувај дека ќе погреши и втор и трет пат! Машко е, а ако ги има и твоите години се ми е јасно!
Четврта и последна, фб да ти заебе врска??? епа извини ама се додека дозволувате фб да ви е центар на светот и најважна работа, не сте доволно созреани за сериозна и стабилна врска.
МОЛИМ ЛЕПО :bow: !
Peperutka90

Зелено цветче

979597
Мислења: 848
Зачленет: 21 Мар 2010, 00:36
Локација: somewhere on the planet Earth
Act like a LADY, think like a BOSS

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости

Site Meter