sonce7 напиша:епа вака...јас имам 14 години...се започнува откако почнав да си пишувам со него на фб,и се засакавме....но незнаевме дека сме 3 братучеди...излеговме еднаш и се смувавме,потоа се скаравме.4 месеци тој не ми беше пишал...подоцна ми пиша да излеземе јас излегов со него.Утредента ми кажуваат дека сме рода..и тој знаеше и јас знаев ,но сепак се смувавме пак.Подоцна тој ми рече дека нема смисла најдобро е да прекинеме со ова.Јас два дена плакав....одеднаш ми се јави другарот негов и ми рече да се повратеме и јас се согласив ,излегувавме 2 недели.После некое време мојата мајка дознала за ова.И веднаш ми рече да прекинам секакви врски со него.Јас почнав да плачам.Ја молев мајка ми да ми дозволи,но таа ми велеше дека морам да сфатам дека сме рода.Јас му кажав на него и тој сфати,прекинавме.Поминаа само 5 дена откако завршив со него и многу ми е тешко.Неможам да се помирам дека го изгубив и тој ме сака ,и јас него.Но мајка ми не ми дозволува,јас можам да се скријам од неа ,но ке ме гризе совест,бидејки незнам дали е многу 3 братучеди.Јас сум опседната со него ми се иде да си го одзедам животот,ве молам помогнете ми многу го сакам и сакам да бидам со него...проблемот се моите родители,кажите ми ваше мислење како да постапам и дали 3 братучеди воопшто се сметаат за блиска рода?(

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости