ТЕМА: Каде да си купам?... Па и на попуст плус ;)

Мислење 17 Фев 2010, 15:55

Ваква една тема верувам ќе ни заврши многу работа....значи кој бара некое парче облека, накит, било што, подолго време или па нема многу време, како и да е...може тука да си размениме кој кај видел такво нешто, па колку чини, во кои продавници моментално има попусти...добри парчиња....мислам дека може убаво да си размениме корисни информации :lol: :lol: :lol:
Ајде ќе почнам јас, сакам да си најдам убави кратки пантолончиња, во сите бои, може и пумпарки и обични...ама никаде да најдам нешто ко што треба....исто барам и убави кошулки, струкирани, од убаво матерјалче, и нешто што доллго време барам...едноставно некое памук-ликра фустанче, горе рамно, значи како топ да биде, скрос уз тело и краткичк нормално......ако некој наишол, или наиде на вакво нешто пишете ми ... ;) :lol:
enca.69

Жолто цветче

27792519
Мислења: 1676
Зачленет: 25 Дек 2009, 17:16
If u wait to do something untill you`re complitely sure...you probably won`t do much in your life

Мислење 17 Фев 2010, 18:54

Убави кошули има во Боди Лајн во Т.Ц Соравија има исто така и многу убави работи на попуст.
Инаку да не знае некој каде има маици со апликации од бендови или блузони.Знам дека има во метал шоп во Лептокарија.Ако знае некој ве молам кажете ми каде има и која цена се :)
Wild.Child

Црвено цветче

53782243
Мислења: 5368
Зачленет: 12 Јан 2010, 21:09
Локација: Градски парк
I may not be there yet but I'm closer than I was yesterday!

Мислење 19 Фев 2010, 02:24

Fala F.A moze vaka na skrateno neli??? :lol: a na drugite da vi kazam, ako ako , ke vidite v :lol: e ubavo :lol: ...aj razrabotete ja pa temava...kaj , sto, kolku....koja boja....i uspat vie ne odgovarate ama jas uste nesto....crna kratka u stilot montka jaknicka so krzno????eniuan???????? ;)
enca.69

Жолто цветче

27792519
If u wait to do something untill you`re complitely sure...you probably won`t do much in your life

Мислење 19 Фев 2010, 02:28

enca.69 напиша:Fala F.A moze vaka na skrateno neli??? :lol: a na drugite da vi kazam, ako ako , ke vidite v :lol: e ubavo :lol: ...aj razrabotete ja pa temava...kaj , sto, kolku....koja boja....i uspat vie ne odgovarate ama jas uste nesto....crna kratka u stilot montka jaknicka so krzno????eniuan???????? ;)

Последен пат, значи минатава сабота таква видов во Боди лајн и тоа евтино 600 и нешто беше.
Ама имаше само кафена боја , тада иди ѕирни и види може ќе има и други бои.
gwen

Сино цветче

4583
Мислења: 241
Зачленет: 13 Дек 2009, 16:51
If I let my self to hope, and it came to nothing... That would kill me!

Мислење 19 Фев 2010, 02:42

kosulki vo Kara, 500 i nesto denari bea...

p.s jas bi sakala dolga kosulka, ubava, interesna, do 1000 denari da e
seksi

Сино цветче

77167
Мислења: 366
Зачленет: 22 Дек 2009, 02:22

Мислење 19 Фев 2010, 04:00

seksi напиша:p.s jas bi sakala dolga kosulka, ubava, interesna, do 1000 denari da e

Срцка јас си купив една од Тера Нова, ама таа е памучна, карирана, 1600 денари...и една од Тејли Вели...таа е по лесен матерјал некој по за излагање 1800...ама сеа се попусти така да ако останала некоја сигурно ќе е поефтинка...
enca.69

Жолто цветче

27792519

Мислење 20 Фев 2010, 15:32

Еве и јас се пријавувам овде :) ...ми требаат чевли ама да не се со многу висока штикла зашто ми требаат за на факултет, а може и скроз ниски.Ако некој знае каде имаат донесено нова пролетна колекција на чевли нека пише
Поздрав
mila89

Сино цветче

4893
Мислења: 357
Зачленет: 10 Дек 2009, 14:37

Мислење 20 Фев 2010, 15:54

Не знам дали имате слушнато за Павија и Купи евтино продавниците.Македонско производство е се,само сто е наменето за извоз.Квалитетни,убави производи со пристапни цени.Еве на пример вчера бев во Павија и си најдов прекрасно мантилче,крем,а имаше и тегет и црно за 990 ден.Ама преубаво,моделчето е класично со малце помодерни елементи,поинтересна е крагњичката,а материјалот е одличен.Не е памучно,па со перење или хемиско да бледнее.
Кошулки класични или по шизички,суќнички деловни и панталони преубави.Е сега треба да темпирате затоа што само што ќе ги донесат жениве прават лом,одма се дигаат.
Lilit

Жолто цветче

85411393
Мислења: 4378
Зачленет: 25 Ное 2009, 23:51
Локација: Зрно грашок

Мислење 20 Фев 2010, 15:56

Lilit за Купи евтино знам, а Павија каде има продавница ?
irenna

Жолто цветче

13471506
Мислења: 2547
Зачленет: 01 Дек 2009, 20:19
Локација: Скопје
There are three ways to do something: good way, bad way and my way

Мислење 20 Фев 2010, 15:57

Lilit напиша:Не знам дали имате слушнато за Павија и Купи евтино продавниците.Македонско производство е се,само сто е наменето за извоз.Квалитетни,убави производи со пристапни цени.Еве на пример вчера бев во Павија и си најдов прекрасно мантилче,крем,а имаше и тегет и црно за 990 ден.Ама преубаво,моделчето е класично со малце помодерни елементи,поинтересна е крагњичката,а материјалот е одличен.Не е памучно,па со перење или хемиско да бледнее.
Кошулки класични или по шизички,суќнички деловни и панталони преубави.Е сега треба да темпирате затоа што само што ќе ги донесат жениве прават лом,одма се дигаат.

Лилит јас немам слушнато...а кај се наоѓаат?...ќе одам уште одма...пошто синоќа цел град го ишетав...и ништо :( и кога се тие моменти кога носат роба, ако знаеш известувај тука...
enca.69

Жолто цветче

27792519

Врати се на Мода и стил

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Belieber15, DrenkaC, FancyKatie, lalala3, MiDnIgHtLaDy, Minnie-e, MSNbot Media, Saki15, Smizzy, zanis и 56 гости

Site Meter