Женски за машките, машки па и вие за женските.. Пожелно е со слика да покажете Ако има некоја ваква тема слободно под клуч нека оди. Еве да почнам. Се гледа дека кошулчиња најмногу палат кај мене
Јас се разлигавувам кога ќе здогледам згоден машки примерок во одело, значи лигите по земја ми се влечат . Па така и би ги дотерала, мислам кој би им одолеал: А? А за покежуал нешто вака: Ј*бига, сакам скоцкани мажи кои зрачат со мажевност, сила, сексапил и т.д.
Искрено да кажам за да го облечам некое момче како што јас сакам би требало тој да знае тоа да го носе,и облеката да лежи на него а не како преправен како некој кој ги погледнав тука... Мажот треба да има стил,да зрачи со маженственот,сила,сексапил и држење на телото не може на секој да му облечам одело.....оделата се измислени за мажите со отменост,според мене еден маж прво би го видела гол,според телото и држење потоа би го облекувала....Мене најмногу ме привлекуваат мажите со одела,или оние со спортски дух по тренерки...а не сакам фраерчиња со кошулки,развлечени,скинати фармерки,врвци одврзани-неееее.....Сакам стокмени мажи!!!!!Мажи кои потсетуваат на влијателен маж,со авторитет!!! За таков човек најмногу ме потсетува глумецот од серијата Езел-вистински маж Зад секој модерен маж стои и модерна жена