Форумџика на годината

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    ^^ Мислев на токму таква комбинација, каква што стави МИмс :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962

Со првата туника, можеш со црни чизми ако имаш, па овие греачиве црвени да отскокнуваат.
    А за со кафеавата туника ти е супер замислата. И ако нема некоја пренападна апликација туниката, можеш и црвено подолго ланче. :)

На Skorpija87 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Скорпија пиши на гугл leg warmers и ќе ти излезат многу комбинации. Искомбинирај.
    Со кафеавата тунка мене поубаво би ми изгледало :)

4. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Феминки, дали сметате дека ова фустанче е убаво да го облечам за Нова Година ?? :?: :wasntme:
    Значи ќе одам во кафана, а фустанчево само еднаш ми е облечено за на свадба летото.
    Ај кажете ми што мислите вие, ама бидете искрени...Ќе ми значи тоа! :)
    Значи, бебешко розево е. Има каивче (кое на сликава се поместило) и сакам да го комбинирам со вакви ама крем-денес си ги бендисав, па сакам утре да си ги купам. :) [​IMG]

Прикачени фајлови:

• 01.jpg
      01.jpg
      Големина на фајлот:
      130,3 KB
      Прегледи:
      263
    На TheCandy880, FBI, eli25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
    Мене ми се допаѓа Лепа јас би си ги купила :) :) :)

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Лепа фустанчето е многу убаво (и многу убаво ти стои), но јас лично не би го носела за нова година зашто некако ми е ептен летно. И да направам исклучок, би го комбинирала со друга боја салонки (јес дека се прекрасни и овие) зашто вака ми е бледа комбинацијата.

7. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    510
    јас би го носела само каивчето би го сменила со кремаво како штиклите :)

8. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Лепа преубаво е фустанчево, и според мене можеш да го носиш на Нова Година :)

9. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Поради тоа што фустанчето е полетно, би ти препорачала темни штикли, темна ташничка и разни аксесоари, ама да ударат на темно (било да е тегет, црно).
    Инаку, многу убаво ти стои!
    Што се однесува до мене, ако го искомбинираш со некои црни салонки, црна алка, обетки, црна ташничка и супер ќе си. :)

10. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    И јас тоа си викам, и сакам да облечам над фустанчево, плетено џемперче со дупчиња, крем боја (ако најдам такво :^) ) фалааа на предлозите ;)

11. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    За џемперче треба многу да внимаваш!
    Веќе споменавме дека фустанот е полетен, а џемперче, тешко да би одговарало. Па и болеро потешко би одело. Барем, колку што можам да замислам.
    Треба да си пробаш.
    Инаку, мислам дека баш добро би стоело со чипкано болерце. Ама, и тоа треба да се проба, друго е кога си замислуваш, а друго е кога ќе пробаш.

12. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Фала. :)
    Ќе пробам да го искомбинирам, ако не успеам ќе го облечам за втора вечер, со нешто потемно баш како што ми кажа. :)

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  13. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.641
    Лепа, фустанчето одговара на амбиентот во кој ќе бидеш, ама плетено џемперче Не, никако!
    Самото фустанче е свечено и плетено според мене нема да одговара.
    Облечи нешто како сако или палтенце во потемна боја, црно или тегет. Ама плетено џемперче не.

14. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Мене баш ми се допаѓа комбинацијата со крем штикли, ако се понежни и посветли боите, ми се допаѓа. :) Од мене :up: да ја носиш така комбинацијата :) Како предлог би ти кажала ако можеш да најдеш крем (златно) пликче со циркони или нешто како нитнички на него да ја збогати комбинацијата, да изгледа погламурозно :)

И секако да комплетираш со убав накит :)

На Vanesa.90, FBI и Lepaaa им се допаѓа ова.
  15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Лепа јас кога ќе те замислам со фустанчево,мене ми оди џемперче, што знам некако слатко ми е, сепак секој поинаку си замислува :D За останатото се сложувам со Ла-Чика :)

16. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.476
    Допаѓања:
    91.915
    Лепа фустанот е преубав, но јас не би го носела со кремасти штикли. Опседната сум со црвено па би ти рекла црвени, циклама, тегет, па ете и црни нека се. Веќе ми е шаблон да гледам ваква нијанса со крем, сите така носат.

На Lepaaa и kate21 им се допаѓа ова.
  17. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Фала ви, девојки. Мене салонките во ум ми останаа, вечер ќе ги сонвам гарант, па ќе си ги земам утре (а и ефтини беа, 1500денари, спрема што сум видела низ Скопје салонки од 2000денари+).
    Ќе си ги купам, а за фустанов ако не искомбинирам соодветно, нема да го носам.
    Ќе сликам, кога ќе ја напрам првата комбинација да видите како стои.
    Фала уште еднаш. :*

18. HermioneM

HermioneM Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    25
    со овие чизмички, имам купено за нова година црн обичен фустан, на кратки ракави, и одпозади се врзува со врзонки, цик цак..
    е сега кога го купував фустанот мислев дека ќе можам да ставам подебел кафеав каиш за да ми одговара на чизмите, но, некако се премислив за каишот, плус не можам да најдам низ градов каиш што точно ќе одговара на чизмите.. И нема да одговара каишот со позадината на фустанот, некако пола гол грб, сатенски врзонки, и каиш одоздола..

и сега незнам што да комбинирам со чизмите, а други обувки нема да си купам.. како мислите дека е најдобро да комбинирам ? и каков накит да ставам?

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Мене овие обувки не ми одат со фустанче како што опиша, тоа фустанче повеќе би стоело со салонки или чизми до над колена со висока штикла.
    Овие обувки се по спортски и за кежуал комбинации, фармерки, џемперчиња, тиролки....

20. Akana

Akana Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    93
    ми треба помош :) пред еден месец си ги купив чизмичките и не ги имам носено досега па се мислам да ги носам за нова година а уште незнам каде ќе одам :lol: ама незнам со што да ги искомбинирам :^) имам светли фармерки и убаво ми седат со нив ама сакам со нешто друго да ги искомбинирам. имам и кратки пантолони кремова боја и слабо коланче камел боја ама тие се повеќе за во лето :( кога ќе имам можност ќе ги сликам за поубаво да се гледаат оти со мојот моб не се гледа убаво.