Со првата туника, можеш со црни чизми ако имаш, па овие греачиве црвени да отскокнуваат. А за со кафеавата туника ти е супер замислата. И ако нема некоја пренападна апликација туниката, можеш и црвено подолго ланче.
Скорпија пиши на гугл leg warmers и ќе ти излезат многу комбинации. Искомбинирај. Со кафеавата тунка мене поубаво би ми изгледало
Феминки, дали сметате дека ова фустанче е убаво да го облечам за Нова Година ?? Значи ќе одам во кафана, а фустанчево само еднаш ми е облечено за на свадба летото. Ај кажете ми што мислите вие, ама бидете искрени...Ќе ми значи тоа! Спојлер Значи, бебешко розево е. Има каивче (кое на сликава се поместило) и сакам да го комбинирам со вакви ама крем-денес си ги бендисав, па сакам утре да си ги купам.
Лепа фустанчето е многу убаво (и многу убаво ти стои), но јас лично не би го носела за нова година зашто некако ми е ептен летно. И да направам исклучок, би го комбинирала со друга боја салонки (јес дека се прекрасни и овие) зашто вака ми е бледа комбинацијата.
Поради тоа што фустанчето е полетно, би ти препорачала темни штикли, темна ташничка и разни аксесоари, ама да ударат на темно (било да е тегет, црно). Инаку, многу убаво ти стои! Што се однесува до мене, ако го искомбинираш со некои црни салонки, црна алка, обетки, црна ташничка и супер ќе си.
И јас тоа си викам, и сакам да облечам над фустанчево, плетено џемперче со дупчиња, крем боја (ако најдам такво ) фалааа на предлозите
За џемперче треба многу да внимаваш! Веќе споменавме дека фустанот е полетен, а џемперче, тешко да би одговарало. Па и болеро потешко би одело. Барем, колку што можам да замислам. Треба да си пробаш. Инаку, мислам дека баш добро би стоело со чипкано болерце. Ама, и тоа треба да се проба, друго е кога си замислуваш, а друго е кога ќе пробаш.
Фала. Ќе пробам да го искомбинирам, ако не успеам ќе го облечам за втора вечер, со нешто потемно баш како што ми кажа.
Лепа, фустанчето одговара на амбиентот во кој ќе бидеш, ама плетено џемперче Не, никако! Самото фустанче е свечено и плетено според мене нема да одговара. Облечи нешто како сако или палтенце во потемна боја, црно или тегет. Ама плетено џемперче не.
Мене баш ми се допаѓа комбинацијата со крем штикли, ако се понежни и посветли боите, ми се допаѓа. Од мене :up: да ја носиш така комбинацијата Како предлог би ти кажала ако можеш да најдеш крем (златно) пликче со циркони или нешто како нитнички на него да ја збогати комбинацијата, да изгледа погламурозно Спојлер И секако да комплетираш со убав накит
Лепа јас кога ќе те замислам со фустанчево,мене ми оди џемперче, што знам некако слатко ми е, сепак секој поинаку си замислува За останатото се сложувам со Ла-Чика
Лепа фустанот е преубав, но јас не би го носела со кремасти штикли. Опседната сум со црвено па би ти рекла црвени, циклама, тегет, па ете и црни нека се. Веќе ми е шаблон да гледам ваква нијанса со крем, сите така носат.
Фала ви, девојки. Мене салонките во ум ми останаа, вечер ќе ги сонвам гарант, па ќе си ги земам утре (а и ефтини беа, 1500денари, спрема што сум видела низ Скопје салонки од 2000денари+). Ќе си ги купам, а за фустанов ако не искомбинирам соодветно, нема да го носам. Ќе сликам, кога ќе ја напрам првата комбинација да видите како стои. Фала уште еднаш.
со овие чизмички, имам купено за нова година црн обичен фустан, на кратки ракави, и одпозади се врзува со врзонки, цик цак.. е сега кога го купував фустанот мислев дека ќе можам да ставам подебел кафеав каиш за да ми одговара на чизмите, но, некако се премислив за каишот, плус не можам да најдам низ градов каиш што точно ќе одговара на чизмите.. И нема да одговара каишот со позадината на фустанот, некако пола гол грб, сатенски врзонки, и каиш одоздола.. и сега незнам што да комбинирам со чизмите, а други обувки нема да си купам.. како мислите дека е најдобро да комбинирам ? и каков накит да ставам?
Мене овие обувки не ми одат со фустанче како што опиша, тоа фустанче повеќе би стоело со салонки или чизми до над колена со висока штикла. Овие обувки се по спортски и за кежуал комбинации, фармерки, џемперчиња, тиролки....
ми треба помош пред еден месец си ги купив чизмичките и не ги имам носено досега па се мислам да ги носам за нова година а уште незнам каде ќе одам ама незнам со што да ги искомбинирам имам светли фармерки и убаво ми седат со нив ама сакам со нешто друго да ги искомбинирам. имам и кратки пантолони кремова боја и слабо коланче камел боја ама тие се повеќе за во лето кога ќе имам можност ќе ги сликам за поубаво да се гледаат оти со мојот моб не се гледа убаво. Спојлер