Инаку ме охрабривте да си купам сива кожна јакна, фала ви на комбинациите

Waka-waka напиша:Ми треба совет , кои бои на облека (конкретно кошула) одговараат со многу бледо-жолтеникава кожа? Одговара ли црвена,кралско сино или виолетово? Било каков предлог ми е добредојден.
Waka-waka напиша:Ми треба совет , кои бои на облека (конкретно кошула) одговараат со многу бледо-жолтеникава кожа? Одговара ли црвена,кралско сино или виолетово? Било каков предлог ми е добредојден.

Dushica-sk напиша:За жал од јакната има само големи броеви. Од мака и ги пробав,може утнале ама не![]()
Инаку ме охрабривте да си купам сива кожна јакна, фала ви на комбинациите

Barbie-mwa напиша:Со што да искомбинирам црвени хулохопки?

fashionista напиша:Има ли начин да искомбинирам црно и кафеави чизми (темнокафеави)

Barbie-mwa напиша:Со што да искомбинирам црвени хулохопки?
fashionista напиша:Има ли начин да искомбинирам црно и кафеави чизми (темнокафеави)
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Belieber15, DrenkaC, FancyKatie, lalala3, Minnie-e, MSNbot Media, Saki15, Shekerka, Smizzy, zanis и 59 гости